Romtelecom schimba directorul general

Marti, 28 Iunie 2011, ora 15:25
2227 citiri

Directorul general al Romtelecom, Yorgos Ioannidis, va parasi aceasta functie incepand din 1 iulie, a declarat Cristina Popescu, director de comunicare al companiei.

Potrivit sursei citate, plecarea lui Ioannidis va avea loc dupa finalizarea procedurilor interne necesare, iar un nou director general va fi anuntat in perioada imediat urmatoare.

Intrebat despre plecarea lui Ioannidis de la conducerea Romtelecom, ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, a declarat, marti, ca ministerul pe care il conduce are un cuvant de spus in desemnarea unui alt manager insa nu a inaintat niciun nume in acest sens.

Intrebat daca inlocuitorul lui Yorgos Ioannidis ar putea fi seful Cosmote Romania, Stefanos Theocharopoulos, asa cum se vehiculeaza in presa, ministrul Comunicatiilor a precizat ca nu l-ar deranja ca acesta din urma sa fie director si la Romtelecom, avand in vedere ca este un profesionist desavarsit.

Potrivit lui Valerian Vreme, o decizie in acest sens va fi luata marti in cadrul Consiliului de Administratie si Adunarii Generale a Actionarilor Romtelecom, cu respectarea contractului de privatizare a companiei.

Yorgos Ioannidis a fost numit in functia de director general al Romtelecom in februarie 2007, anterior ocupand functiile de director general al OTENET (divizia de date a OTE) si director executiv tehnic al OTE. Acesta a facut parte din echipa care a lansat Cosmote pe piata greceasca de telefonie mobila.

Prețurile la gaze de pe facturile românilor în iarna 2023-2024. Ce ar putea destabiliza tarifele în anii următori
Prețurile la gaze de pe facturile românilor în iarna 2023-2024. Ce ar putea destabiliza tarifele în anii următori
Românii vor beneficia de preţuri subvenţionate la gaze naturale şi la energie electrică până la sfârșitul lunii martie 2025, după decizia de a plafona prețurile cu scopul de a asigura...
Cât va plăti un utilizator de Facebook și Instagram pentru un cont fără reclame. Decizia anunțată de Meta
Cât va plăti un utilizator de Facebook și Instagram pentru un cont fără reclame. Decizia anunțată de Meta
Meta intenționează să introducă abonamente pentru utilizatorii din Europa, pentru utilizarea Facebook și Instagram fără reclame, în lunile următoare. Utilizatorii aplicațiilor vor avea...
#Yorgos Ioannidis, #director Romtelecom, #Valerian Vreme , #stiri Romtelecom