Te intereseaza viitorul Romaniei? Intra pe teimplici.ro, voteaza prioritatile si Romtelecom si Cosmote te vor sprijini

Joi, 05 Iunie 2014, ora 10:18
2004 citiri
Te intereseaza viitorul Romaniei? Intra pe teimplici.ro, voteaza prioritatile si Romtelecom si Cosmote te vor sprijini

Alege pe www.teimplici.ro principalele cauze sociale pe care le vor sustine Romtelecom si COSMOTE Romania impreuna cu mediul privat.

Companiile au propria strategie de implicare sociala in care tu, cititorule, joci in general un rol pasiv: primesti o invitatie la un eveniment public, care are o cauza nobila, pe care o vei sustine prin simpla participare. Ce-ai zice insa daca implicarea ta ar fi proactiva, de la bun inceput si in conformitate cu principiile si dorintele tale?

Este exact ceea ce poti face incepand de luna aceasta accesand site-ul teimplici.ro si votand prioritatile pentru societatea romaneasca, pe care ulterior le vor sustine Romtelecom si COSMOTE Romania, initiatorii acestei premiere absolute pentru tara noastra, impreuna cu mediul privat.

Teimplici.ro este prima platforma-referendum de responsabilitate corporativa care iti permite sa votezi si sa stabilesti care sunt prioritatile in domeniu. Prin acest demers fara precedent, Romtelecom si COSMOTE Romania isi doresc sa implice cat mai multi romani in procesul de decizie asupra marilor probleme ale societatii, asupra prioritatilor sociale ce necesita atentie si sprijin din partea mediului corporativ.

Teimplici.ro va sta la baza unei comunitati online destinate tuturor celor interesati de viitorul societatii in care traiesc. Fie ca este vorba de organizatii non-profit, grupuri de initiativa sau cetateni cu spirit civic, acestia sunt invitati sa voteze pe teimplici.ro directiile pe care le considera prioritare si in care pot fi dezvoltate proiecte concrete.

Cele sase directii majore pentru dezvoltarea de proiecte disponibile pe teimplici.ro sunt: educatie, sanatate, protectie sociala, mediu, dezvoltare si inovatie pentru societate. In perioada 3 iunie - 30 iunie, orice persoana sau entitate juridica poate sustine pe teimplici.ro oricare dintre directiile de implicare propuse, adaugand comentarii sau arii noi de interes si promovandu-le deschis in comunitate.

"Platforma teimplici.ro s-a nascut din nevoia de a ne implica activ in moduri cat mai relevante pentru comunitatea in care ne desfasuram activitatea. Zi de zi operam cu cifre si statistici pentru a ne motiva deciziile. Credem insa ca este important sa vedem ce este dincolo de tendintele care reies in urma studiilor, sa vedem oamenii din spatele cifrelor si sa le oferim ocazia de a spune cum vad ei viitorul si cum s-ar implica in dezvoltarea comunitatii careia ii apartin. Asa ca am hotarat sa-i intrebam direct pe romani ce anume conteaza pentru ei. Speram ca la finalul acestui 'referendum' sa avem concluzii valoroase si proiecte concrete, care sa se bucure de sustinerea cat mai multor oameni si care sa devina prioritare pentru noi si mediul privat din Romania", a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare Romtelecom si COSMOTE Romania.

Printre primii membri activi ai comunitatii teimplici.ro si interlocutori valorosi de dialog se numara organizatii-partenere precum Asociatia Telefonul Copilului, Smartatletic, Asociatia Amazonia, Asociatia Mai Mult Verde, ViitorPlus - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila, Fundatia Leaders, Asociatia P.A.V.E.L. Lista ramane deschisa, orice organizatie putandu-se alatura comunitatii teimplici.ro prin sustinerea temelor relevante pentru activitatea lor.

Comunitatea teimplici.ro va continua sa se dezvolte si dupa afisarea rezultatelor "referendum-ului". Pe baza optiunilor exprimate de public, platforma va intra intr-o noua faza, aceea de strangere de proiecte care sa poata fi ulterior dezvoltate si sustinute de mediul privat. Comunitatea online teimplici.ro va juca un rol important in selectarea celor mai relevante si presante proiecte si in promovarea acestora in vederea finantarii. Detaliile referitoare la mecanismul de sustinere si selectie efectiva a proiectelor vor fi facute publice la finalul primei etape teimplici.ro, dupa 30 iunie 2014.

Pentru mai multe informatii despre proiect si despre cum poti participa la "referendum", acceseaza www.teimplici.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Aliații lui Putin și amenințarea serioasă asupra democrațiilor occidentale. Cristian Felea: China și Rusia sunt interesate de dominație, un „neo-sclavagism” cu altă față VIDEO
Aliații lui Putin și amenințarea serioasă asupra democrațiilor occidentale. Cristian Felea: China și Rusia sunt interesate de dominație, un „neo-sclavagism” cu altă față VIDEO
Într-un prezent marcat de tensiuni politice și economice ajunse într-un punct critic, Organizația de cooperare economică internațională BRICS ocupă 40% din PIB-ul global, unde Rusia este...
Visul românilor de a ajunge în Grecia pe o infrastructură de mare viteză. Expert: „Nu vă faceți speranțe că va fi mâine gata”
Visul românilor de a ajunge în Grecia pe o infrastructură de mare viteză. Expert: „Nu vă faceți speranțe că va fi mâine gata”
Ministrul grec al Transporturilor, Christos Staikouras, a punctat joi, 11 aprilie, importanța conexiunii dintre statul elen și România, prin extinderea unui proiect de infrastructură...
#prioritati Romania, #cauze sociale, #viitor romania, #campanie responsabilitate sociala, #teimplici Romtelecom, #teimplici Cosmote , #stiri Romtelecom