Romtelecom curteaza companiile cu un tarif unic

Luni, 17 Septembrie 2007, ora 09:48
601 citiri
Romtelecom curteaza companiile cu un tarif unic

Clientii Romtelecom care sunt companii pot opta, de la jumatatea lunii octombrie, pentru abonamente cu tarif unic, valabil pentru apelurile nationale si locale in reteaua Romtelecom. Tariful unic va fi de 0,027 euro/minut si va fi oferit ca parte din noile abonamente "Tarif Unic".

Toate companiile care opteaza pentru acest abonament, fie clientii existenti, fie cei noi, beneficiaza de o oferta promotionala, valabila intre 15 octombrie a.c. si 15 ianaurie anul viitor, prin care noile abonamente sunt la preturile celor actuale. Cel mai ieftin abonament, la care se poate adauga optiunea de tarif unic in retea, este "Linia Business Tarif Unic", care costa 10 euro lunar (fara TVA).

Directorul executiv comercial - segment business al Romtelecom, George Makowski, a declarat pentru NewsIn ca "oferta aceasta include preturi pentru apeluri nationale mai mici cu pana la 46% decat cele de pana acum". Numarul de linii fixe Romtelecom a scazut cu 18,1%, de la 3,77 milioane, la 30 iunie 2006, la 3,08 milioane, un an mai tarziu, din cauza cresterii penetrarii telefoniei mobile si concurentei operatorilor alternativi de telefonie fixa.

Romtelecom avea, la sfarsitul lunii iunie a.c., 12.242 de angajati, in scadere cu 5,5% fata de cei aproape 13.000 de angajati, de la 30 iunie 2006. Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixa, in care grupul grec de comunicatii OTE detine 54,01% din actiunile companiei, in timp ce statul roman controleaza restul.

Quarterly Report - Editia 4

Qualcomm anunță o creștere semnificativă a prețului pentru Snapdragon 8 Gen 4
Qualcomm anunță o creștere semnificativă a prețului pentru Snapdragon 8 Gen 4
Snapdragon 8 Gen 4 se pregătește să devină cel mai scump chipset pentru telefoane flagship. Qualcomm a informat utilizatorii prezenți la conferința Snapdragon Summit că noul procesor va...
Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu AI
Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu AI
Microsoft a anunțat că Paint va beneficia de noi funcții de generare a imaginilor. Unealta, numită Cocreator, utilizează „algoritmi diffusion-based” pentru a crea imagini pe baza unor...