Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

OTE a anuntat noul sef al Romtelecom - vezi de la ce companie vine

Sambata, 02 Iulie 2011, ora 19:30
2381 citiri
OTE a anuntat noul sef al Romtelecom - vezi de la ce companie vine

Grupul grec OTE a anuntat ca, incepand de la 1 iulie, Stefanos Theocharopoulos, director general al Cosmote Romania, a fost numit in functia de director general al companiei Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa din Romania.

Theocharopoulos ii urmeaza lui Yorgos Ioannidis, care a condus Romtelecom in ultimii patru ani si jumatate.

"Tinta noastra este sa construim operatorul de telecomunicatii numarul 1 in Romania, care va genera valoare suplimentara pentru Grup si pentru toate partile interesate si va imbunatati semnificativ experienta clientilor prin toate mijloacele de interactiune cu compania", a declarat presedintele si director general al OTE, Michael Tsamaz.

Stefanos Theocharopoulos are 42 de ani si este CEO al Cosmote Romania din ianuarie 2008. El s-a alaturat Grupului OTE in 2002 si a ocupat diferite pozitii de conducere. Inainte de a se alatura Grupului OTE, Theocharopoulos a lucrat pentru diferite companii precum O2 in Germania, Dutchtone in Olanda, Vodafone Grecia, Fujitsu Telecom Research Center Marea Britanie si Ericsson Hellas. Este licentiat al Universitatii Sussex in Inginerie Electronica, detinand si o diploma de Master of Science in Comunicatii Mobile & Comunicatii prin satelit din partea Universitatii din Westminster.

Romtelecom este cel mai mare operator de telefonie fixa din tara si ofera servicii complexe pe piata de comunicatii: de la traditionala telefonie fixa, la Internet, televiziune digitala, IPTV, servicii combinate de date si voce, precum si un program permanent controlat de Customer-Care.

Actionarii Romtelecom sunt OTE - principalul operator de telecomunicatii din Grecia - cu 54,01% - si Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) - 45.99%. Operatorul german de comunicatii Deutsche Telekom detine o participatie de 30% la compania OTE.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#director general Romtelecom, #Stefanos Theocharopoulos Romtelecom, #director general Cosmote , #telefonie fixa