Vezi care sunt marii absenti ai Campionatului Mondial 2010

Vineri, 05 Martie 2010, ora 11:44
2170 citiri
Vezi care sunt marii absenti ai Campionatului Mondial 2010

Cel mai important eveniment fotbalistic al anului 2010, Campionatul Mondial din Africa de Sud, va debuta in mai putin de 3 luni fara mai multi jucatori de marca.

Daca Misimovici, Dzeko, Chivu, Mutu, Cech si Ibrahimovici au ratat prezenta la Mondial dupa ce Bosnia, Romania, Cehia si Suedia au esuat in preliminarii, 10 jucatori importanti nu vor fi prezenti in Africa, fiind lasati in afara lotului de antrenorii nationalelor pentru care evolueaza.

Iata topul intocmit de jurnalistii de la Goal.com:

10.Pepe (Portugalia) - Fundasul celor de la Real Madrid si-a rupt ligamentele incrucisate de la genunchiul drept si sansele de a fi recuperat la timp sunt minime.

9.Raul (Spania) - Neconvocat inca din 2006, atacantul "galactic" are sanse mici sa prinda lotul lui Luis Aragones, fiind exclipsat on ofensiva de David Villa si Fernando Torres. Raul este cel mai bun marcator din istoria nationalei Spaniei, cu 44 de goluri in 102 selectii.

8.Frey (Franta) - Unul din cei mai buni portari din Serie A si-a anuntat in 2008 retragerea de la echipa nationala, ca raspuns la atitudinea avuta de selectionerul Raymond Domenech, care nu l-a convocat foarte des la partidele "Cocosului Galic".

7.Ashley Cole (Anglia) - Jucatorul lui Chelsea s-a accidentat la genunchi in luna februarie, recuperea sa in timp util fiind aproape imposibila.

6.Cassano (Italia) - Temperamentul si viata nesportiva il tin pe Cassano departe de nationala Italiei, preluata in 2008 de Lippi. Gurile rele spun ca un alt motiv al neconvocarii lui Cassano ar fi bataia pe care acesta i-a administrat-o fiului selectionerului, Davide.

5.Seedorf (Olanda) - Mijlocasul de 33 de ani a refuzat convocarea inaintata de van Basten pentru EURO 2008 si are sanse mici sa primeasca o noua sansa din partea lui Bert van Marwijk.

4.Riquelme (Argentina) - Mijlocasul legitimat la Boca Juniors si-a anuntat retragerea si sunt sanse mici sa fie convins de Maradona sa revina la un nou turneu final.

3.Ronaldo (Brazilia) - Desi a revenit senzational la Corinthians, Ronaldo nu a primit nicio sansa din partea antrenorului Carlos Dunga in preliminariile Mondialului din 2010.

2.Nesta (Italia) - Retras dupa cucerirea titlului mondial cu Italia, Alessandro Nesta a ratat intreg sezonul 2008-2009 din cauza unei accidentari. Selectionerul Lippi i-a propus o revenire in "squadra azzura" insa fundasul i-a replicat ca nu mai are nicio motivatie in acest sens.

1.Ronaldinho (Brazilia) - Considerat unul din cei mai in forma jucatori din Serie A, Ronaldinho pare a fi trecut peste problemele care l-au indepartat de la Barcelona. In mod surprinzator, Dunga nu a apelat la serviciile sale in ultimul an, iar preza braziliana sustine ca fotbalistul lui AC Milan nu va fi convocat pentru Mondialul din Africa de Sud.

C.F.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#jucatori absenti CM 2010, #ronaldinho, #Alessando Nesta, #Campionatul Mondial 2010 , #CM 2010