Probleme pentru Cristiano Ronaldo după ce le-a făcut gesturi obsecene arabilor

Luni, 26 Februarie 2024, ora 14:45
2177 citiri
Probleme pentru Cristiano Ronaldo după ce le-a făcut gesturi obsecene arabilor
Cristiano Ronaldo FOTO facebook

Cristiano Ronaldo s-a confruntat cu o avalanşă de critici după ce a părut să facă un gest obscen la finalul victoriei cu 3-2 a echipei Al-Nassr în faţa celor de la Al-Shabab, duminică, în campionatul Arabiei Saudite.

Atacantul portughez a deschis scorul cu un penalty în minutul 21, dar Al-Nassr s-a impus prin golurile lui Talisca, care a marcat de două ori, pentru a rezolva meciul cu patru minute înainte de final.

După fluierul final, videoclipurile de pe reţelele de socializare l-au surprins pe Ronaldo în timp ce-şi astupa urechea înainte de a îndrepta în mod repetat mâna în faţă, în zona pelviană. Acţiunea părea să fie îndreptată către suporterii echipei Al-Shabab.

În fundal, se auzea scandat numele lui "Messi", făcând referire la rivalul pe termen lung al lui Ronaldo în fotbal. Incidentul nu a fost surprins la televizor, dar unii experţi saudiţi au spus că Ronaldo ar trebui să fie pedepsit. Nu a existat niciun răspuns oficial, dar ziarul saudit Asharq al-Awsat a anunţat că federaţia naţională de fotbal (SAFF) a deschis o anchetă în legătură cu incidentul.

"Comisia de disciplină se confruntă cu cel mai mare test. Vom aştepta şi vom vedea", a declarat Waleed Al Farraj, un important scriitor şi prezentator de televiziune saudit, la X. "Totul are limitele sale, indiferent cât de faimos eşti. Aşa sunt marile ligi".

Ronaldo, care a venit la Al-Nassr ca jucător liber de contract la sfârşitul anului 2022, este în fruntea clasamentului marcatorilor din campionat, cu 22 de goluri în 20 de apariţii până acum în acest sezon. Al-Nassr se află pe locul doi în clasament, cu 52 de puncte, la patru în spatele lui Al Hilal, care are un meci mai puţin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Tenismanul britanic Andy Murray nu va suferi o intervenţie chirurgicală din cauza accidentării lui gleznă, în timp ce recuperarea lui progresează, deşi momentul revenirii lui la turnee este...
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
#ronaldo, #arabi, #gesturi obscene, #probleme, #nassr , #stiri fotbal