Cristiano Ronaldo intretine suspansul zvonurilor

Joi, 03 Ianuarie 2013, ora 11:50
1870 citiri

Crristiano Ronaldo nu a reusit sa clarifice cateva din zvonurile legate de viitorul sau la Real Madrid.

Dupa primul antrenament din acest an, vedeta galacticilor a sustinut o conferinta de presa in care a lasat loc de multe interpretari privind planurile sale.

Cele mai asteptate momente au fost raspunsurile cu privire la situatia sa la club, renovarea contractului, relatia cu fanii, si despre Manchester United si Balonul de Aur.

Ronaldo a asigurat ca nu este preocupat de soarta sa la Madrid si ca cel mai important "este sa castige meciurile care urmeaza" adaugand ca "Ma simt foarte bine aici. Sunt convins ca acest an va fi mai bun ca cel trecut."

Despre renovarea contractului, lusitanul a spus ca nu este un lucru "prioritar", si ca se centreaza pe obiectivele importante "ne luptam in continuare pentru campionat, pentru Cupa Regelui si pentru Liga Campionilor"

In plus Ronaldo a precizat ca relatia cu fanii s-a imbunatatit "Acum ma inteleg mai bine cu fanii, nu numai pe Bernabeu ci si in afara . Imi ofera sprijin, de aceea sunt foarte fericit si incerc sa-i recompensez in cel mai bun mod, sa joc bine, sa dau totul pentru acest tricou, sa fiu in forma maxima pentru a ajuta Realul".

Starul portughez nu a a vrut sa ingroape controversa referitoare la clubul Manchester United si a afirmat: Am sentimente de mare prietenie si afectiune cu oamenii din Manchester. Este o echipa care m-a marcat mult in cariera. Lumea ma cunoaste bine si am multi prieteni acolo, persoane care sunt in inima mea. Dar acum eu apar culorile echipei Real Madrid. Sentimentele vor fi de tristete si contradictorii, dar vreau sa castig si sa marchez, sa fiu cel mai bun.

Un alt subiect la care s-au asteptat lamuriri a fost cel legat de Balonul de Aur despre care Ronaldo a specificat clar: Vreau sa fiu sincer, si recunosc ca mi-ar placea sa castig eu. Dar viata va continua chiar daca nu voi castiga. Voi fi acelasi si ma voi pregati la fel ca pana acum.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#C Ronaldo, #intretine suspansul, #zvonuri, #Real Madrid transferuri , #stiri Ronaldo