Cristiano Ronaldo intretine suspansul zvonurilor

Joi, 03 Ianuarie 2013, ora 11:50
1870 citiri

Crristiano Ronaldo nu a reusit sa clarifice cateva din zvonurile legate de viitorul sau la Real Madrid.

Dupa primul antrenament din acest an, vedeta galacticilor a sustinut o conferinta de presa in care a lasat loc de multe interpretari privind planurile sale.

Cele mai asteptate momente au fost raspunsurile cu privire la situatia sa la club, renovarea contractului, relatia cu fanii, si despre Manchester United si Balonul de Aur.

Ronaldo a asigurat ca nu este preocupat de soarta sa la Madrid si ca cel mai important "este sa castige meciurile care urmeaza" adaugand ca "Ma simt foarte bine aici. Sunt convins ca acest an va fi mai bun ca cel trecut."

Despre renovarea contractului, lusitanul a spus ca nu este un lucru "prioritar", si ca se centreaza pe obiectivele importante "ne luptam in continuare pentru campionat, pentru Cupa Regelui si pentru Liga Campionilor"

In plus Ronaldo a precizat ca relatia cu fanii s-a imbunatatit "Acum ma inteleg mai bine cu fanii, nu numai pe Bernabeu ci si in afara . Imi ofera sprijin, de aceea sunt foarte fericit si incerc sa-i recompensez in cel mai bun mod, sa joc bine, sa dau totul pentru acest tricou, sa fiu in forma maxima pentru a ajuta Realul".

Starul portughez nu a a vrut sa ingroape controversa referitoare la clubul Manchester United si a afirmat: Am sentimente de mare prietenie si afectiune cu oamenii din Manchester. Este o echipa care m-a marcat mult in cariera. Lumea ma cunoaste bine si am multi prieteni acolo, persoane care sunt in inima mea. Dar acum eu apar culorile echipei Real Madrid. Sentimentele vor fi de tristete si contradictorii, dar vreau sa castig si sa marchez, sa fiu cel mai bun.

Un alt subiect la care s-au asteptat lamuriri a fost cel legat de Balonul de Aur despre care Ronaldo a specificat clar: Vreau sa fiu sincer, si recunosc ca mi-ar placea sa castig eu. Dar viata va continua chiar daca nu voi castiga. Voi fi acelasi si ma voi pregati la fel ca pana acum.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

3 lucruri pe care să nu le faci niciodată la serviciu. "Când intră în birou a doua zi, încep să circule zvonuri"
3 lucruri pe care să nu le faci niciodată la serviciu. "Când intră în birou a doua zi, încep să circule zvonuri"
O directoare de resurse umane a relatat care sunt lucrurile pe care niciodată nu le face la locul de muncă. Valerie Rodriguez lucrează cu lideri seniori pentru a asigura respectarea tuturor...
Cât de constituțională e comasarea alegerilor. Fost judecător CCR: ”O să fie o încurcătură mare pentru administrația publică”
Cât de constituțională e comasarea alegerilor. Fost judecător CCR: ”O să fie o încurcătură mare pentru administrația publică”
Coaliția PSD-PNL a anunțat miercuri, 21 februarie, că a decis comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale în luna iunie. Această mutare ridică mai multe semne de întrebare în ceea...
#C Ronaldo, #intretine suspansul, #zvonuri, #Real Madrid transferuri , #stiri Ronaldo