Wayne Rooney, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele cu alcoolul. "Ar fi putut duce la uciderea cuiva, la sinucidere"

Joi, 10 Februarie 2022, ora 13:24
2650 citiri
Wayne Rooney, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele cu alcoolul. "Ar fi putut duce la uciderea cuiva, la sinucidere"
Wayne Rooney

Fostul atacant al echipei Manchester United şi al naţionalei Angliei, Wayne Rooney, în prezent manager la Derby County, afirmă că se temea că ar fi putut să moară sau să ucidă pe cineva din cauza consumului de alcool.

Rooney a vorbit despre acest lucru cu Sally Nugent, de la BBC Breakfast, înainte de lansarea unui nou documentar despre viaţa lui.

El a dezvăluit cele mai întunecate locuri în care l-au dus alcoolul şi problemele de sănătate mintală şi, întrebat care era cea mai mare frică a lui în acele momente, el a răspuns: "Probabil moartea".

Vorbind despre "greşelile" pe care le-a făcut, bărbatul în vârstă de 36 de ani a adăugat: "Femeile sau condusul în stare de ebrietate, ceea ce am făcut, ar fi putut duce la uciderea cuiva - ar fi putut duce la sinucidere - şi nu e bine. Ştiam că am nevoie de ajutor pentru a mă salva, dar şi pentru a-mi salva familia.

Rooney a mai dezvăluit că a simţit că trebuie să păstreze secret multe dintre problemele sale ca jucător.

"Acum zece, 15 ani, nu puteam să intru într-un vestiar şi să spun Mă lupt cu alcoolul, mă lupt din punct de vedere al sănătăţii mintale. Nu puteam să fac asta”, a afirmat el.

#Rooney, #Rooney Manchester United, #Rooney jucatorul sezonului Anglia, #alcool , #jucatori