Cum au disparut faliile seismice de la Rosia Montana din avizul dat de Institutul Geologic. "Atunci era zapada, nici nu putea sa vada nimeni ca exista sau ca nu exista"

Sursa: Gandul
Miercuri, 23 Octombrie 2013, ora 13:22
130 citiri
Stefan Grigorescu, fostul director de la Institutul National de Geologie care a dat aviz pozitiv pentru proiectul Rosia Montana, a sustinut, intr-un interviu pentru gandul, ca documentul favorabil dat RMGC a avut la baza, in parte, documentatia pusa la dispozitie de companie, echipa de geologi care a fost in vizita la Rosia Montana in decembrie 2011 neputand sa vada daca sunt falii seismice pentru ca "atunci era zapada, nici nu putea sa le vada nimeni ca exista sau ca nu exista". ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.