Rosia Montana a cheltuit pe publicitate 12 milioane de euro in ultimii 3 ani

Sambata, 28 August 2010, ora 20:47

   

Rosia Montana a cheltuit pe publicitate 12 milioane de euro in ultimii 3 ani
Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) a investit in ultimii ani peste 12 milioane de euro cu publicitatea in presa.

Cei mai multi bani pentru publicitate au fost alocati de Rosia Montana Gold Corporation in 2009, iar pe locul intai in topul institutiilor de presa care au fost cadorisite in acest fel a fost Realitatea TV: nu mai putin de 2,26 milioane de euro, scrie cotidianul.ro.

Urmeaza in ordine The Money Channel, cu 1,298 milioane de euro, si PRO TV cu 1,94 milioane de euro.

Nici Televiziunea Romana n-a scapat de banii de la Rosia Montana Gold Corporation. In 2009, TVR a primit nu mai putin de 1,092 milioane de euro, mai afirma sursa citata.

In schim, in 2010, sumele alocate pentru publicitate de Rosia Montana Gold Corporation catre televiziuni au scazut foarte mult

Cei mai multi bani de la Rosia Montana Gold Corporation in 2010 i-a primit televiziunea B1 TV, adica 284.000 de euro. Urmeaza Realitatea TV, cu 230.000 de euro, Antena 1, cu aproape 160.000 de euro, TVR 1, cu 140.000 de euro, Antena 3, cu 89.000 de euro, Prima TV, cu 81.000 de euro, si The Money Channel cu 65.000 de euro.

Dintre ziare, cei mai multi bani i-a primit in 2010 "Saptamana Financiara", 25,5 mii de euro, urmata de "Romania Libera", cu 24,65 mii de euro, "Evenimentul zilei", cu 22,31 mii de euro, si "Ziarul Financiar", cu 17,65 mii de euro.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2892 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Liverro
rank 1
cheltuieli mari pentru profit mare
o astfel de companie nu investeste atatia bani pentru un proiect care nu produce nimic altceva decat dezastre si care este falimentar. daca noua ni se pare mult, probabil ca sumele acestea reprezinta o mica parte din total costuri proiect sau mai bine zis total beneficii
ValentinOnescu
rank 1
LOL
M-ai ametit. Ori e falimentar ori e cu profit mare? :)))))) . Daca tot suntem la analize economice probabil o sa fii surprins dar un astfel de buget de publicitate este mic comparativ cu bugetele de publicitate ale altor companii.Deci afirmatia "atatia bani" e cam penibila..
Utilizator sters
Daca va duceti la Tricolorul lui Vadim si in dreapta jos la ARHIVA càutati Rosia Montana
và faceti cruce si cu picioarele ...

Acolo snt interese financiare enorme, numai ciubucul
lui Bà$$$€ ar fi urmat sà fie de 400 milioane $$$,
Soros ar fi f f supàrat cà UE a stopat bàtaia de joc,
acolo ar fi nu numai aur, dar si uraniu.

Dacà Rromànistanul nu ar fi fost o tzarà africanoidà,
acolo s-ar fi exploatat de càtre romàni si s-ar fi dat un procent absolut minoritar cui venea cu utilajul.

Popor de slugi obisnuit sà ducà olitza stàpànilor care
binevoiesc sà vinà si sà-i exploateze. Nu stiu dacà màcar
in 20 de ani ro vor fi capabili sà aleagà niste politicieni
capabili sà se gàndeascà si la ei, nu numai la buzunarul
propriu.
ValentinOnescu
rank 1
santaj?
Daca au fost bani pentru publicitate e ceva normal.Probabil Coca-Cola a avut un buget mai mare pe anul 2009.Pana la urma orice companie are dreptul sa isi faca reclama.Mi se pare interesant altceva... daca tot suntem cu teoriile conspiratiei. In conditiile in care anul asta nu s-au mai bagat atatia bani dupa cum spune articolul oare nu cumva ancheta de la Cotidianul e o forma de santaj a lui Vantu? Pana la urma in 2009 principalul destinatar al fondurilor a fost RealitateaTV.
Utilizator sters
Nu cunosc ce s-a scris in Cotidianul,
dar e clar ca acolo sunt valori mai mari de 1 miliard la ce sume se cheltuiesc si la ce ciubucuri sunt promise, da, 7 miliarde pare mai veridic, romànii sà profite de directiva UE, sà desfiinteze exploatarea cu cianurà (deci implicit contractul cu Soros , Vadim scrie ca afacerea ar fi a lui - vezi arhiva lui, cauta dupa cuvinte cheie Soros, Basescu,Rosia Montana).

Ar trebui càutate tehnologii curate si exploatat de catre romani.

Ziaristii sa mearga direct in facultatile care se ocupa cu asta (geologie, etc) si sa intrebe profesorii de acolo ce posibilitati sunt ca romanii sa-si exploateze singuri bogatiile.
Liverro
rank 1
argumentele sunt de prisos
se pare ca e un proiect cu profit nu mare, ci foaaaaarte mare daca are atia investitori de renume.cate campanii de argumentare mai avem nevoie dupa ce s-a vazut oficial ca tehnologia functioneaza?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor