Protestatar Rosia Montana, batut de jandarmi: Am incasat cat au vrut

Luni, 28 Octombrie 2013, ora 09:27

   

Protestatar Rosia Montana, batut de jandarmi: Am incasat cat au vrut
Un protestatar din Brasov care a cerut blocarea proiectului minier de la Rosia Montana sustine ca a fost batut de jandarmi.

Barbatul si alti doi protestatari au fost dusi duminica la sectie, scrie My Tex. Protestatarii ar fi incercat sa blocheze strada Muresenilor. Mai multi manifestanti au fost loviti de jandarmi si s-a folosit gaze lacrimogene.

La protest au participat brasoveni si locuitori din Rosia Montana, printre care si presedintele Asociatiei Alburus Maior, Eugen David.

Noi proteste fata de Rosia Montana: Imbranceli cu jandarmii

"Pe unii dintre noi ne-au tarat de pe caldaram, au dat cu gaze lacrimogene si apoi au simtit nevoia sa isi incerce fortele nevrotice aplicand pumni si picioare absolut inutil si fara ca cineva sa-i fi atacat sau sa riposteze! Inca imi suna in urechi "acum ma, acum e momentul, da in el, ma" si "umfla-l sa-i arat eu lui". Am incasat cat au vrut, apoi am fost azvarlit in duba, unde am fost tinut de jandarmi culcat pe orizontala.N-am apucat sa vad cati mai erau aruncati in duba cu mine, pur si simplu peste jandarmii care erau deja pe banchete. Spre mirarea mea, loviturile au incetat. La Sectia 1 unde am fost dusi, am putut observa ca suntem trei "huligani" cu totul. Am fost tratati totusi civilizat, atat de jandarmii care ne-au adus (alti jandarmi, intr-un fel cei care ne-au scapat din mana unor nevrotici), cat si de agentii de politie. Ne usturau ochii si fata ingrozitor de tare de la gaz", a scris pe Facebook Erwin Albu, unul dintre liderii protestatarilor din Brasov.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2839 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Rocky
rank 1
corect
Pai daca nu-ti vezi de treburile tale o iei pe cocoasa.
Utilizator sters
Domnul Rocky...intelegeti "greu" democratie
Cred ca Romania se indreapta cu pasi rapizi spre
o "Dictatura democratica"
Samson22
rank 4
treaba lor
treaba lor e sa faca scandal, sa blocheze circulatia, sa se imbranceasca cu jandarmii si apoi sa urle cand se iau masuri
Utilizator sters
SE va forma o comisi , pentru clarificare situtiei????
la fel ca si in cazul Barbä??? sau se va matura totul sub covor ... ca pe vremuri...
ioanr
rank 5
Dar, oare
aceste forte de asa-zisa ordine, cui au jurat credinta, POPORULUI sau Politicienilor ?
Samson22
rank 4
sa se respecte legea
legii. si protestele astea sunt ilegale, e ilegal sa blochezi circulatia. sau opozantii au voie sa faca orice pentru ca au sustinerea Ungariei?
Samson22
rank 4
manipularea
aha, adica protestatarii blocheaza ilegal strazile, se imbrancesc cu jandarmii, sparg lunete, agreseaza oameni, dar tot ei se dau raniti?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor