Printul Charles s-a intalnit cu Rovana Plumb - ce i-a facut cadou ministrul

Miercuri, 04 Decembrie 2013, ora 21:10
2457 citiri
Printul Charles s-a intalnit cu Rovana Plumb - ce i-a facut cadou ministrul
Foto: rovanaplumb.ro

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, s-a intalnit miercuri, la Londra, cu printul Charles si l-a invitat pe acesta sa viziteze, anul viitor, Delta Dunarii. Pana atunci, printul Charles va avea timp sa rasfoiasca un album cu fotografii din Delta daruit de ministru.

Cu aceeasi ocazie, Rovana Plumb i-a oferit si o pictura semnata Aurel Popp, reprezentand un peisaj dintr-un sat romanesc, informeaza Mediafax.

Intrevederea a durat o ora si a avut loc la resedinta Clarence House a mostenitorului tronului britanic. In cadrul acesteia s-a discutat despre proiectele lansate in zona Transilvania de Ministerul Mediului si fundatia Mihai Eminescu Trust (MET), patronata de Printul Charles. S-a atins si subiectul proiectelor de agricultura ecologica.

Principalul subiect de discutie a fost lansarea proiectului pilot al unor statii de epurare 100% ecologice in zece sate din judetele Mures, Brasov, Sibiu si Harghita, de acesta urmand sa beneficieze peste 8.500 de locuitori din zona rurala.

Acestea sunt, de fapt, copii ale statiei de epurare lagunara, implementata si inaugurata la Viscri de printul Charles.

La finele intrevederii, Rovana Plumb a tinut sa-i multumeasca printului Charles, in numele Guvernului de la Bucuresti, pentru "munca si implicarea sa in proiecte din Romania".

Cat timp ministrul roman s-a aflat la Clarence House, in fata resedintei patru tineri care s-au recomandat ca fiind studenti romani in Marea Britaniei au protestat fata de proiectul minier Rosia Montana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
#intalnire Rovana Plumb print Charles, #cadou Rovana Plumb print Charles, #Print Charles Delta Dunarii , #ministrul Mediului