Ziare.com

Programul Casa Verde nu reporneste nici in 2013 - nu sunt bani

Marti, 02 Aprilie 2013, ora 16:02

   

Programul Casa Verde nu reporneste nici in 2013 - nu sunt bani
Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, a confirmat, marti ca Programul Casa Verde, intrerupt inca din 2012, nu va reporni nici in acest an din cauza lipsei de fonduri.

"Nu sunt sanse ca Programul Casa Verde sa reporneasca in acest an. Nu sunt bani, nu avem bani pentru finantarea acestuia. Daca, in perioada urmatoare, vor aparea posibilitati de finantare, atunci sigur putem sa vorbim despre o noua etapa a programului", a afirmat Rovana Plumb.

Peste 5.000 de romani au depus cereri pentru programul "Casa Verde"

La inceputul acestui an, oficialul declara ca, in ceea ce priveste derularea Programului Casa Verde, intrerupt pe durata anului anterior, se doreste lansarea de noi sesiuni, la acel moment fiind in analiza peste 10.000 de dosare depuse in anul 2011.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Nu a functionat bine in 2011

In urma cu doua luni, un raport dat publicitatii de Curtea de Conturi a aratat faptul ca Programul Casa Verde a prezentat o serie de vulnerabilitati si disfunctionalitati, in 2011.

Principalele recomandari ale auditorilor vizeaza planificarea strategica anuala a activitatilor, in corelare cu obiectivele programelor auditate si cu resursele financiare, stabilirea si aprobarea, anuala, a unei perioade determinate (definirea clara a datei de incepere si a datei de finalizare) a sesiunilor de finantare (deschidere, analiza, avizare, aprobare) organizate etapizat pe tipuri de proiecte in limita fondurilor, respectiv monitorizarea proiectelor din cadrul Programului 'Casa Verde' pentru persoane fizice si juridice.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 4868 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

.. a inteles cineva ceva din acest articol ? .,

Limbajul de "lemn" a ramas atotputernic .. numai formulari alambicate si "profesionale" care arata nivelul -grav de altfel- de intelegere si integrare fata de consumatorul de stiri obisnuit .. mari specialisti dom'le, mari ..

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor