R. Plumb: Votul de duminica, dat ca urmare a unui val de ura impotriva lui Basescu

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 08:15
2185 citiri
R. Plumb: Votul de duminica, dat ca urmare a unui val de ura impotriva lui Basescu

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, care a castigat un mandat de deputat din partea USL in Dambovita, a declarat, in noaptea de duminica spre luni, ca votul de duminica a fost dat si ca urmare "a unui val de ura celor care au guvernat tara pana acum, dar si impotriva lui Traian Basescu".

"Am obtinut o victorie care, zic eu, este o victorie neta a romanilor impotriva tuturor abuzurilor care s-au desfasurat in ultima perioada de timp. Vreau sa va spun ca tinem cont de faptul ca votul de astazi (n.r. - duminica) este un vot care a fost dat si ca urmare a unui val de ura celor care au guvernat tara pana acum, dar si impotriva lui Traian Basescu, ceea ce, din punctul nostru de vedere, ne induce ideea ca trebuie sa ne asumam o mare responsabilitate, pentru ca asteptarile romanilor sunt foarte mari", a afirmat Rovana Plumb.

Rezultate alegeri parlamentare Dambovita 2012

Ministrul Mediului a declarat ca USL vrea sa puna in practica proiectul Romaniei puternice si sa creeze "stabilitate, predictibilitate, locuri de munca, dar si politici sociale coerente".

"In ceea ce priveste Guvernul, de marti, asa cum a spus si premierul Victor Ponta, vom tura motoarele la maxim astfel incat tara sa fie guvernata, sa ne tinem in continuare de toate politicile prezentate in planul nostru de guvernare in asa fel incat sa le realizam (...).

Vrem sa punem in practica proiectul Romaniei puternice, sa cream stabilitate, predictibilitate, locuri de munca, dar si politici sociale coerente, astfel incat atat in judetul Dambovita, cat si la nivelul intregii Romanii, sa putem asigura un nivel de trai decent", a mai declarat, luni dimineata, Rovana Plumb, intr-o conferinta de presa la sediul USL Dambovita.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb (PSD), a castigat mandatul de deputat in Colegiul 2 Pucioasa, din judetul Dambovita, cu 67,19 la suta din voturile valabil exprimate de electorat, conform numaratorii paralele a USL.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#rezultate alegeri parlamentare 2012, #Rovana Plumb mandat Dambovita, #rezultate alegeri parlamentare Dambovita , #ministrul Mediului