PSD nu renunta la guvernare: Anuntul facut despre "prioritatea zero" a partidului

Duminica, 28 Iunie 2015, ora 17:43
3661 citiri
PSD nu renunta la guvernare: Anuntul facut despre "prioritatea zero" a partidului
Foto: Facebook/ Rovana Plumb

Presedintele interimar al PSD, ministrul Muncii Rovana Plumb, a declarat duminica, la Comisani, in judetul Dambovita, intrebata de jurnalisti despre colaborarea cu UNPR, ca actuala coalitie majoritara va continua guvernarea.

"Majoritatea pe care o avem in Parlament, coalitia la guvernare va continua guvernarea. Prioritatea zero a PSD este de a continua guvernarea, lucrurile bune pe care le-am facut, masurile socio-economice pe care le-am luat, reparatiile si cresterea economica vor continua si vom distribui bunastarea cresterii economice catre cetateni", a afirmat Rovana Plumb.

Ea a subliniat ca PSD este un partid unit, stabil, solidar, cu prioritate de a continua guvernarea.

"PSD este un partid unit, un partid stabil, un partid solidar, care se bazeaza pe cei 1.500 de primari, pe consilieri locali, consilieri judeteni, presedinti de consiliu judetean, parlamentari, membrii nostri de partid si simpatizanti si in continuare isi va duce mandatul acestei guvernari", a spus Rovana Plumb.

Ea a raspuns si unor intrebari ale jurnalistilor cu privire la la intoarcerea in tara a premierului Victor Ponta.

"Domnul prim-ministru Victor Ponta si presedinte al PSD se va intoarce in tara atunci cand starea de sanatate ii va permite. Acest lucru este decis de echipa de medici care verifica starea de sanatate a domnului Victor Ponta", a spus Rovana Plumb.

Prezenta la Comisani la inaugurarea primariei din localitate, Rovana Plumb, care este parlamentar de Dambovita, a tinut si un scurt discurs in care a subliniat ca PSD va continua guvernarea.

"Nimeni care vrea in tara asta sa faca jocuri de putere creand instabilitate, sub nicio forma nu va putea sa faca ceva pentru si impotriva PSD. PSD ramane un partid unit si un partid care va continua guvernarea", a mai afirmat presedintele Consiliului National al PSD.

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Rovana Plumb continuare guvernare, #PSD prioritate zero guvernare, #PSD continuare guvernare , #ministrul Muncii