Prima reactie a Rovanei Plumb la atacul lui Zgonea: Sa nu ne cream singuri mai multe crize

Joi, 16 Iulie 2015, ora 19:58
5438 citiri
Prima reactie a Rovanei Plumb la atacul lui Zgonea: Sa nu ne cream singuri mai multe crize
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, i-a raspuns joi seara lui Valeriu Zgonea, seful Camerei Deputatilor, care a lansat un atac fara precedent la adresa fostei conduceri a partidului, intr-un interviu acordat presei straine.

Plumb a subliniat ca social-democratii ar trebui sa aiba grija sa nu isi creeze singuri "mai multe crize decat este cazul", dupa ce Zgonea a criticat fosta conducere a PSD - Victor Ponta si Liviu Dragnea -, aratand ca formatiunea este in criza, deoarece primul este inculpat, iar al doilea condamnat, intr-o declaratie pentru Associated Press.

Zgonea, atac la Ponta si Dragnea: PSD e in criza - liderul inculpat, viceliderul condamnat

Cum se vede Ponta alaturi de "prietenul" Dragnea: Politistul bun, politistul rau

"Desigur ca asupra PSD exista presiuni si nu cred ca trebuie sa nu spunem acest lucru. In ceea ce priveste Congresul, asa cum am spus de fiecare data, data Congresului va fi stabilita de catre Comitetul Executiv, iar in rest, cred ca trebuie sa avem grija sa nu ne cream singuri mai multe crize decat e cazul si sa gasim solutii ca impreuna sa putem sa mergem mai departe", a declarat Rovana Plumb, potrivit Realitatea TV.

Sefa Consiliului National al PSD a adaugat ca si asa exista multa presiune din partea Opozitie ca PSD sa plece de la guvernare.

"Nu am apucat sa vorbesc cu domnul presedinte Zgonea. Este vorba de presiunea pe care o fac cei din Opozitie de a parasi guvernarea si vreau sa va spun ca acest lucru nu se va intampla. Guvernul Ponta va merge mai departe cu Victor Ponta premier, in cadrul coalitiei la guvernare, alaturi de UNPR si ALDE. Bineinteles, presiunile permanente pe care le auzim", a mai spus Plumb.

Dragnea, dupa ce a fost incoltit de pesedisti: Furtuna intr-un pahar cu apa

Liderul Camerei Deputatilor a acordat joi un interviu Associated Press, in care a criticat fosta conducere a PSD si a cerut o reforma profunda a partidului de guvernare, dupa ce premierul Victor Ponta a fost inculpat pentru coruptie si i s-a pus sechestru pe bunuri, o situatie in premiera in Romania.

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Plumb Zgonea, #Plumb raspuns Zgonea, #Plumb Zgonea atac PSD , #PSD