Rovana Plumb a fost aleasa vicepresedinte al grupului socialistilor din Parlamentul European

Miercuri, 19 Iunie 2019, ora 21:16
3656 citiri
Rovana Plumb a fost aleasa vicepresedinte al grupului socialistilor din Parlamentul European
Foto: Facebook Rovana Plumb

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb a fost aleasa, miercuri, intr-un post de vicepresedinte al grupului socialistilor din Parlamentul European.

Rovana Plumb a fost pe primul loc pe lista candidatilor PSD la alegerile europarlamentare.

Grupul socialistilor (S&D) are noua vicepresedinti, iar potrivit unui comunicat al grupului, cei care au fost alesi miercuri in aceste pozitii sunt: Eric Andrieu (Franta), Biljana Borzan (Croatia), Miriam Dalli (Malta), Helene Fritzon (Suedia), Roberto Gualtieri (Italia), Bernd Lange (Germania), Claude Moraes (Marea Britanie), Kati Piri (Olanda), Rovana Plumb (Romania).

"Sunt onorata de sustinerea colegilor mei din PSD, cat si a colegilor familiei politice din care facem parte, Partidul Socialistilor si Democratilor Europeni. Ma bucur ca pot sa reprezint atat PSD, cat si Romania in familia noastra politica. Vom lupta pentru reducerea saraciei, pentru tot ceea ce inseamna investitii, pentru reducerea impactului negativ al schimbarilor climatice si de asemenea pentru tot ceea ce inseamna egalitate de gen si locuri de munca decente. Noi vrem o Europa unita, nu o Europa cu doua viteze", a declarat Rovana Plumb, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

#Rovana Plumb vicepresedinte socialisti europeni , #PSD
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5
Socialistii sunt ciorditori de meserie, altfel nu puteau sa o aleaga