Rovana Plumb nu mai vrea sa fie sefa Consiliului National al PSD: Cine i-ar putea lua locul

Luni, 08 Februarie 2016, ora 15:21
2112 citiri
Rovana Plumb nu mai vrea sa fie sefa Consiliului National al PSD: Cine i-ar putea lua locul

Liderii PSD se vor reuni, marti, in cadrul Consiliului National al partidului, ocazie cu care se vor face o serie de schimbari la nivelul conducerii acestui for. Actualul presedinte al CN, Rovana Plumb, a declarat ca nu va mai candida pentru un nou mandat.

"Maine va avea loc reuniunea Consiliului National, care presupune constituirea Consiliului National pe o alta structura, asa cum a fost adoptata in noul Statut, la Congresul din octombrie anul trecut. In ceea ce ma priveste, eu am fost aleasa pe o alta structura statutara a CN anul trecut in martie si mi se pare firesc ca alte colege si colegi sa preia coordonarea acestei structuri. Eu nu mai candidez pentru un nou mandat", a declarat Rovana Plumb.

Surse din PSD au precizat, pentru Mediafax, ca in locul Rovanei Plumb va fi ales Constantin Nita, liderul PSD Brasov, unic candidat la aceasta functie.

Motivatia liderilor PSD este ca doresc sa dea un nou impuls Consiliului National, iar pentru asta ar fi nevoie de un lider cu legaturi mai stranse in teritoriu.

Rovana Plumb a fost aleasa presedinte al Consiliului National al PSD in data de 20 martie 2015, cu 807 voturi "pentru" si 37 de voturi "impotriva".

Rovana Plumb, votata urmasa lui Adrian Nastase in PSD - a fost singurul candidat

Consiliul National al PSD va avea loc, marti, incepand cu ora 15:00, la Palatul Parlamentului. Sedinta vine in contextul unui scandal la PSD Bucuresti.

Initial, organizatia PSD Sector 5 intentiona sa organizeze un protest, luni, cu incepere de la ora 10:00, la sediul Primariei Sector 3. Protestatarii voiau sa ceara demisia lui Robert Negoita din functia de primar si de presedinte al PSD Bucuresti, protestul fiind anulat ca urmare a discutiilor cu Liviu Dragnea.

PSD Sector 5 cere demisia lui Negoita si anunta proteste: Acest personaj toxic incearca sa distruga PSD in Bucuresti

Dragnea n-a reusit sa faca pace-n PSD: Colegii de la Sectorul 5 ii cer demisia lui Negoita: Un personaj toxic

Citeste si:
Ministrul Sănătății, despre măsurile anti-Covid luate de Revelion: "Nu vor fi stupide"
Ministrul Sănătății, despre măsurile anti-Covid luate de Revelion: "Nu vor fi stupide"
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat duminică, 5 decembrie 2021, că măsurile anti-Covid care vor fi luate pentru perioada sărbătorilor de iarnă vor fi anunțate în perioada...
Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit. Motivul pentru care fostul lider al PSD a plecat de acasă
Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit. Motivul pentru care fostul lider al PSD a plecat de acasă
Povestea de dragoste între Liviu Dragnea (59 de ani) și Irina Tănase (28 de ani) pare să se fi încheiat. Dacă în urmă cu mai puțin de două luni fostul lider al PSD vorbea despre...
Comentarii