Rovana Plumb pierde la scor sefia PSD Dambovita

Duminica, 19 Ianuarie 2020, ora 16:30
11775 citiri
Rovana Plumb pierde la scor sefia PSD Dambovita
Foto: Arhiva Facebook/Rovana Plumb

Rovana Plumb - care a condus organizatia judeteana PSD Dambovita de la sfarsitul anului 2018, dupa ce fostul lider al filialei judetene, Adrian Tutuianu, a fost exclus din partid - a pierdut alegerile interne pentru presedintia filiale judetene Dambovita. In aceasta functie a fost ales deputatul Corneliu Stefan. Votul a fost dat in cadrul unei conferinte in care Plumb a fost dur criticata pentru modul in care a condus filiala si pentru lipsa de implicare.

Dupa numararea voturilor Rovana Plumb a obtinut peste 70 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Corneliu Stefan, a obtinut aproape dublu. Presedinte executiv al organizatiei judetene a fost ales senatorul Titus Corlatean.

Votul a fost dat la finalul unor dezbateri la inceputul carora presedintele interimar al PNL a cerut sa nu existe atacuri la persoana, dar in care fosta conducere a fost aspru criticata pentru lipsa de implicare. Fara a i se pronunta numele, Rovanei Plumb si echipei care a sustinut-o pe aceasta li s-au adus acuzatii de nepotism, lipsa de implicare si de dezbinare a social-democratilor damboviteni.

"A fost o competitie normala, au existat si alaturi, dar nu la persoana, au fost viziuni diferite si, repet, parerea mea, balanta a fost inclinata de echipa locala, dorinta locala de a fi reprezentati primarii, delegatii, de niste oameni care stau zi de zi in acest judet" a declarat Marcel Ciolacu la finalul conferintei de alegeri.

"Raman in continuare aceeasi si de la Bruxelles voi face tot ceea ce imi este in putinta in asa fel incat sa facem ceea ce trebuie pentru tara noastra, pe cae o iubesc enorm" a spus Plumb,

La sfarsitul anului 2018 Adrian Tutuianu, care a condus timp de mai multi ani PSD Dambovita, perioada in care filiala judeteana a castigat in repetate randuri alegerile, a fost exclus din partid dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari in care liderul de la acea vreme al PSD Dambovita critica conducerea partidului. Tutuianu afirma, printre altele, ca nu este normal ca PSD sa aiba un lider care "sa nu poata iesi printre oameni", referindu-se la Liviu Dragnea.

Dupa excluderea lu Adrian Tutuianu din PSD, presedintia organizatiei judetene Dambovita a fost preluata de catre Rovana Plumb.

Citește și:
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că progresiştii din România duc o campanie de denigrare împotriva Bisericii Ortodoxe Române (BOR), în contextul propunerii cultelor religioase ca...
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu îşi doreşte un alt USL, vorbind despre coaliţia actuală PSD-PNL şi UDMR. Acesta a reamintit că USL a fost făcut împotriva lui Traian Băsescu,...
#Rovana Plumb pierdut alegeri PSD Dambovita, #Rovana Plumb PSD Dambovita , #PSD