Rovana Plumb: PSD este cel mai pro-european partid. Romanii sa-si puna votul pe cei care sunt patrioti

Duminica, 17 Martie 2019, ora 14:31
6650 citiri
Rovana Plumb: PSD este cel mai pro-european partid. Romanii sa-si puna votul pe cei care sunt patrioti
Foto: Andreea Alexandru / Mediafax / Hepta.ro

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, duminica, la Braila, ca este de parere ca in ziua alegerilor pentru Parlamentul European nu ar trebui sa se organizeze si un referendum, adaugand ca PSD este cel mai pro-european partid.

"Consider ca atata timp cat Romania este o tara europeana, PSD este cel mai pro-european partid, cred ca trebuie sa lasam ziua de 26 mai, ziua in care romanii sa-si puna votul pe cei care sunt patrioti si pe cei care pot reprezenta Romania cu cinste in Parlamentul European. Cred ca temele pe care trebuie sa le abordam sunt cele europene", a declarat Rovana Plumb.

Plumb a mai spus, intr-o conferinta de presa, la Braila, ca este de parere ca alegerile europarlamentare de anul acesta sunt mai importante decat oricand si nu ar trebui sa se organizeze in acelasi timp cu ele si un referendum, oricare ar fi tema lui.

"Au fost europarlamentari din randul adversarilor politici care au votat impotriva Romaniei. Cunosc decizia Curtii Constitutionale si cred ca in ziua alegerilor nu ar trebuie sa existe si un referendum pe orice tema, de orice fel", a spus Rovana Plumb.

#Rovana Plumb PSD, #europarlamentare 2019 , #PSD