Rovana Plumb ramane interimar la PSD: Va multumesc pentru incredere! Este o onoare

Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 19:46
3340 citiri
Rovana Plumb ramane interimar la PSD: Va multumesc pentru incredere! Este o onoare
Foto: Facebook/Rovana Plumb

Rovana Plumb ramane in functia de presedinte interimar al PSD, au decis social-democratii, in sedinta de miercuri a Biroului Permanent National. Aceasta le-a multumit colegilor pentru incredere si a promis ca le va asculta punctele de vedere.

Propunerea Biroului Permanent trebuie sa fie validata la sedinta Comitetului Executiv al PSD, care se va desfasura miercurea viitoare, dupa cum au stabilit la sedinta social-democratii.

Rovana Plumb a sustinut o conferinta de presa la sediul PSD, in care a vorbit, in primul rand, despre sustinerea de care se bucura Guvernul cu Victor Ponta premier.

"Toti colegii din BPN au cerut continuarea guvernarii alaturi de aliatii UNPR - prin presedintele Gabriel Oprea - si ALDE - prin copresedintii Calin Popescu-Tariceanu si Daniel Constantin. Gabriel Oprea si-a reafirmat sustinerea totala a guvernarii impreuna cu Victor Ponta prim-ministru si, de asemenea, a colaborarii cu presedintele PSD in persoana mea", a declarat Plumb.

Aceasta le-a multumit colegilor social-democrati pentru "increderea pe care mi-au acordat-o de a asigura interimatul la PSD si vreau sa va spun ca pentru mine e o mare onoare", asigurand ca la urmatoarea reuniune a liderilor PSD va asculta "opiniile fiecaruia dintre liderii nostri in ceea ce priveste ce avem de facut pe perioada verii, de continuarea guvernarii si de masurile pe care le vom lua in viitor".

Intrebata daca i s-a cerut sa faca un pas in spate in Guvern si sa renunte la Ministerul Muncii, Plumb a raspuns: "Niciunul dintre colegii mei nu mi-a cerut sa renunt la calitatea de ministru, au fost doua opinii ale colegilor in cadrul discutiilor care au avut loc in Biroul Permanent".

Totodata, Rovana Plumb a declarat ca va candida pentru functia de sef interimar al PSD la Comitetul Executiv de miercurea viitoare, spunand ca isi asuma aceasta "responsabilitate".

Plumb a comentat si pe marginea declaratiei lui Valeriu Zgonea, care a spus ca un presedinte interimar nu poate sa semneze listele pentru candidaturile la alegerile parlamentare din 2016, sugerand ca PSD ar trebui sa isi aleaga un lider permanent pana atunci.

"Conform statului, se va reglementa aceasta situatie", a asigurat seful Consiliului National al PSD.

Social-democratii au decis, Plumb ramane interimar. Iliescu: Mai feminizam si noi conducerea PSD

Social-democratii au iesit, miercuri seara, din sedinta Biroului Permanent National al PSD, cu o decizie luata in unanimitate, si anume ca Rovana Plumb sa ramana la sefia interimara a partidului.

Propunerea Biroului Permanent trebuie sa fie validata la Comitetul Executiv al PSD, care se va desfasura joi, dupa cum au stabilit la sedinta social-democratii.

Eveniment Quarterly Report

Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat luni că propunerea Guvernului este de a reduce gradual plăţile în numerar pentru că ele sunt sursa plăţilor la negru. ”Ne aşteptăm să...
Marcel Ciolacu s-a răzgândit în privința sesizării la CCR a legii austerității. „Nu aş vrea să pun niciun fel de presiune pe judecători”
Marcel Ciolacu s-a răzgândit în privința sesizării la CCR a legii austerității. „Nu aş vrea să pun niciun fel de presiune pe judecători”
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni, 2 octombrie, că nu va mai solicita devansarea termenului de 18 octombrie la care Curtea Constituţională va dezbate sesizarea USR şi Fortei Dreptei pe...
#Rovana Plumb interimar PSD, #Rovana Plumb PSD, #Rovana Plumb coalitie , #PSD