Rovana Plumb si Carmen Avram, huiduite puternic la mitingul din Iasi. Au fost scoase cu greu din multime: Doamne Dumnezeule! (Video)

Vineri, 10 Mai 2019, ora 13:33
17201 citiri
Rovana Plumb si Carmen Avram, huiduite puternic la mitingul din Iasi. Au fost scoase cu greu din multime: Doamne Dumnezeule! (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderii PSD au fost atat de huiduiti la mitingul de joi de la Iasi, incat au plecat in fuga de la manifestare.

Este cazul Rovanei Plumb, prima pe lista PSD la alegerile europarlamentare, dar si al lui Carmen Avram, care ocupa a doua pozitie pe lista.

In cateva imagini postate de Iasi1.ro se poate observa cum Rovana Plumb si Carmen Avram sunt scoase sub protectia bodyguarzilor din Piata Unirii.

"Doamne Dumnezeule!", exclama Plumb in filmare, flancata de cativa bodyguarzi. Pe fundal se aud mii de oameni huiduind si scandand "Hotii!" si "Rusine!".

La randul ei, Carmen Avram a fost bagata in sediul unei agentii, fiind si ea protejata de doi barbati.

Iata imaginile:

Joi a avut loc la Iasi un miting organizat de PSD, la care au participat persoane din mai multe judete ale Moldovei. La evenimentul din Piata Unirii a fost prezent Liviu Dragnea, presedintele PSD venind insotit de mai multi membri din conducerea partidului, candidati la Parlamentul European, lideri locali si regionali.

Detalii aici - Mitingul PSD din Iasi: Un oras blocat si zeci de mii de oameni adusi pentru ca Dragnea sa faca o baie de multime. In urma, o mare de gunoaie (Video)

#Rovana Plumb huiduita Iasi, #miting PSD Iasi huiduieli , #PSD