Sefa PSD nu mai are liniste dupa episodul cu Codul Fiscal: O uriasa farsa politica, o escrocherie

Duminica, 19 Iulie 2015, ora 12:06
4569 citiri
Sefa PSD nu mai are liniste dupa episodul cu Codul Fiscal: O uriasa farsa politica, o escrocherie

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a organizat o conferinta de presa, duminica dimineata, in care a acuzat PNL ca se opune Codului Fiscal, dupa ce l-a votat in Parlament si dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat promulgarea acestuia.

"Chiar daca este duminica, chiar daca este o zi torida, am considerat ca este foarte important sa va trasmit gandurile si preocuparea mea si a colegilor mei care ne fac sa ne intrebam cat mai poate fi prelungita batjocura pedelisto-penelista la adresa romanilor. Ce se intampla in ultimele 96 de ore este nu doar revoltator, ci este si condamnabil.

(...) Este incredibil tupeul politicanist din nou PNL, care isi reneaga propriul vot din Parlament. Ei nu mai recunosc ca au participat la toate consultarile si dezbaterile din comisiile de specialitate, nu mai recunosc nici ca au contribuit cu masuri, nu mai recunosc nici ca au votat pentru adoptare", a declarat Rovana Plumb, in cadrul conferintei de presa sustinuta la sediul PSD.

Ponta spune cine sunt liberalii care au votat Codul Fiscal: Ar fi o adevarata catastrofa pentru Romania!

Aceasta sustine ca "Guvernul are toata legitimitatea deciziilor si poate alege varianta asumarii raspunderii".

"Guvernul Ponta e obligat sa tina cont de votul dat de Parlament si nu de optiunile politice. (...) Nu excludem o sesiune extraordinara a Parlamentului, dar cea mai buna decizie va fi luata in cadrul consultarilor. Suntem obligati sa punem in aplicare masurile cuprinse in aceste coduri fiscale", a mai declarat presedintele interimar al PSD.

Ministrul Muncii numeste situatia promulgarii Codului Fiscal o "uriasa farsa politica" si o compara cu "o escrocherie orchestrata de dna Anastase, care a fraudat Legea pensiilor".

Alina Gorghiu: Exclud ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul fiscal

Totodata, Rovana Plumb a criticat-o si pe Alina Gorghiu, care a spus, sambata, referitor la Codul Fiscal, ca "in momentul in care tu nu te-ai inteles cu restul partidelor politice, in mod cert inseamna ca nu ai vrut sa implementezi sau sa adopti o parte din viziunea lor in acel cod".

"Doamna Alina Gorghiu cred ca vrea sa reinterpreteze dictionarul limbii romane, nu doar sa rastalmaceasca votul colegilor de partid. Cum sa nu existe acord intre partide, cand tocmai reprezentantii partidelor in Parlament au votat pentru adoptarea codurilor fiscale.

Nu e treaba noastra sa ii invatam cuvinte pe cei care nu se tin de cuvant si nu e treaba noasta nici sa ii invatam pe cei din noul PNL, care se sinucid politic", a mai declarat presedintele interimar al PSD.

Citeste si:
Cum a devenit obez aparatul bugetar din România: „Fiecare ministru și-a adus oameni de care nu te poți atinge”
Cum a devenit obez aparatul bugetar din România: „Fiecare ministru și-a adus oameni de care nu te poți atinge”
În contextul în care România se apropie din ce în ce mai mult către o criză economică, numărul angajaților la stat crește de la lună la lună. Totodată, deși premierul Nicolae Ciucă a...
Șansele ca PNL să cedeze în favoarea impozitului progresiv. Consultant politic: ”Este aceeași meteahnă a lui Liviu Dragnea”
Șansele ca PNL să cedeze în favoarea impozitului progresiv. Consultant politic: ”Este aceeași meteahnă a lui Liviu Dragnea”
Impozitul progresiv este noul măr al discordiei în coaliția de guvernare, o idee susținută de tabăra PSD, dar criticată de tabăra PNL. De când a fost vehiculată ideea, politicienii...