Fiul Rovanei Plumb a ajuns numarul 2 in PSD Dambovita. Prima e mama sa

Marti, 18 Iunie 2019, ora 09:24
4090 citiri
Fiul Rovanei Plumb a ajuns numarul 2 in PSD Dambovita. Prima e mama sa

Liderul social-democratilor damboviteni, Rovana Plumb, a anuntat ca si-a depus mandatul in cadrul Comitetului Executiv Judetean, in care s-a facut analiza rezultatelor de la alegerile europarlamentare, iar colegii sai din organizatie au reconfirmat-o ca presedinte al PSD Dambovita.

De asemenea, ea a anuntat ca Andrei Plumb, fiul ei, a fost numit vicepresedinte al PSD Dambovita.

"Pentru ca am simtit nevoia si mi se pare firesc dupa un astfel de rezultat. Nu sunt multumita de acest rezultat, cred ca fiecare dintre noi putea sa faca mult mai bine si mult mai mult. Am simtit nevoia sa imi depun acest mandat, asa mi se pare democratic, asa mi se pare normal, firesc intr-o organizatie in care presedintele si nu numai, toata echipa de conducere, are o responsabilitate, nu numai fata de colegi, ci de cetateni", a spus Rovana Plumb, despre motivul depunerii mandatului.

Acesta a adaugat ca in urma analizei de la CEx-ul judetean al PSD Dambovita mesajul este acela de unitate si stabilitate.

"Eu nu le-as numi reprosuri, au fost opinii ale colegilor in ceea ce priveste cauzele care ar fi condus la un astfel de rezultat. Dar nu mai mult de atat (...) . Dupa o sedinta de aproape patru ore in Comitetul Executiv Judetean, aici la noi acasa, in Dambovita, in care am analizat rezultatele alegerilor europarlamentare, vreau sa va spun ca ma bucur ca dupa intalnirile pe care le-am avut pe zone, dupa CEx judetean, mesajul nostru este acela de unitate si de stabilitate (...) . Ca analiza, PSD Dambovita este pe locul cinci la nivel national ca numar de voturi in cadrul partidului, cu peste 70.000 de voturi", a mai spus Rovana Plumb, luni seara, intr-o conferinta de presa, la Targoviste.

Ea a precizat ca nu este multumita de rezultate, chiar daca PSD Dambovita s-a situat la europarlamentare pe locul intai la nivel de judet, cu un procent de 32,85%.

Rovana Plumb a mai anuntat ca s-a decis la CEx-ul judetean de luni ca Andrei Plumb sa fie numit vicepresedinte al PSD Dambovita, dupa ce un alt vicepresedinte si-a dat demisia din motive personale. Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, a fost seful de campanie al PSD Dambovita la alegerile europarlamentare.

Locul de deputat de Dambovita devenit vacant in urma alegerii Rovanei Plumb ca europarlamentar va fi ocupat de primarul din Voinesti, Gabriel Sandu.

Citeste si:
Florin Cîţu spune că discuţiile cu USR PLUS vor fi reluate: "În acest moment, noi guvernăm în situaţia în care suntem"
Florin Cîţu spune că discuţiile cu USR PLUS vor fi reluate: "În acest moment, noi guvernăm în situaţia în care suntem"
Discuţiile cu USR PLUS vor putea fi reluate după congresul acestui partid, după ce va fi stabilită noua conducere, în condiţiile în care nu vor mai fi în alianţă cu AUR şi PSD, a...
Fost apropiat, afirmație despre Diana Șoșoacă: "Mulţi din jurul ei i-au şoptit: ”Tu o să fii noul preşedinte al României”"
Fost apropiat, afirmație despre Diana Șoșoacă: "Mulţi din jurul ei i-au şoptit: ”Tu o să fii noul preşedinte al României”"
George Simion crede că Diana Şoşoacă ar putea candida la alegerile prezidenţiale. George Simion a fost întrebat duminică, 26 septembrie, în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima...
Sursa: AGERPRES