Rovana Plumb, aleasa vicepresedinte al grupului socialistilor din PE

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 08:33
1434 citiri

Eurodeputata PSD Rovana Plumb a fost aleasa, marti, vicepresedinta a grupului socialistilor din PE, urmand sa aiba atributii privind politicile in domeniul economic si social, precum si privind egalitatea de gen.

"Sunt onorata de alegerea in functia de vicepresedinte cu responsabilitati in aceste domenii extrem de importante precum cele economic si social, asta in conditiile in care raspunsurile pe care vrem sa le dam in urmatorul an vor decide daca Europa va iesi din criza mai puternica sau daca se va adanci si mai mult in recesiune. Viziunea social democrata se bazeaza pe investitii, pe crearea de locuri de munca si nu pe taieri bugetare necugetate", a declarat europarlamentarul Rovana Plumb, potrivit unui comunicat de presa.

Dezvoltarea sustenabila a Uniunii Europene va reprezenta prioritatea mandatului Rovanei Plumb.

"Delegatia PSD a sustinut-o pe Rovana Plumb pentru aceasta nominalizare, pentru ca avem cu totii incredere in competenta acesteia si suntem convinsi ca ne va reprezenta cu profesionalism din aceasta functie de vicepresedinte al Grupului S&D", a precizat Catalin Ivan, liderul europarlamentarilor social democratilor.

Europarlamentarul PSD este membru, din septembrie 2007, al grupului socialistilor europeni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Rovana Plumb socialisti europeni, #Rovana Plumb parlament european , #stiri Rovana Plumb
Comentarii
Poza Grasul
Grasul
rank 5
Doamna Rovana Plumb isi schimba discursul in functie de asistenta, la organizatia PSD Bucuresti a tinut anul acesta un discurs care parea copiat de la congresele PCR! Cand a fost sincera, atunci sau acum?