Rovana Plumb: Traian Ungureanu inexistent in PE, pe primul loc la aberatii

Joi, 08 Septembrie 2011, ora 16:01
1516 citiri
Rovana Plumb: Traian Ungureanu inexistent in PE, pe primul loc la aberatii
Foto:parlamentariisd.ro

Rovana Plumb, europarlamentar PSD, il critica pe colegul sau, europarlamentarul PDL Traian Ungureanu, pentru lipsa de activitate, dar si pentru afirmatiile facute de acesta la adresa USL, pe care le califica drept "aberante si fara temei".

"Este incalificabil nivelul atat de scazut in care acesti oameni au ajuns sa decada. In loc sa incerce sa faca un bine din functia pe care o ocupa, isi ocupa mereu timpul cu inventarea de noi epitete si de calificative aberante pentru opozanti", considera Rovana Plumb, conform unui comunicat remis Ziare.com.

Vicepresedinta Grupului S&D din Parlamentul European, a subliniat ca, in baza ultimelor evaluari publice facute de institutii specializate despre activitatea europarlamentarilor romani, reiese faptul ca Traian Ungureanu este unul dintre cei mai slabi si netransparenti europarlamentari romani.

Marinescu, Valean si Weber, in topul eurodeputatilor influenti - Becali si Vadim, la coada

"Mai bine ar fi sa se preocupe de imbunatatirea activitatii dumnealui in Parlamentul European decat sa nascoceasca tot felul de aberatii despre USL. Nu noi am incalcat legea la inscrierea PDL la tribunal si nu noi am inlocuit actul de educatie cu unul de politie. Iar faptul ca, la doua subiecte grave, se raspunde cu mesaje de ordin clinic, arata cam care este viziunea PDL despre dialog politic si despre raspundere in actul de guvernare. Dar se pare ca a abera este sport national in PDL. Ei spun orice, doar ca acopere dezastrul pe care il produc la conducerea tarii", a afirmat europarlamentara.

Totodata, Rovana Plumb este de parere ca PDL va recurge la orice mijloace pentru a se pastra la guvernare, inclusiv prin manipularea si dezinformarea cetatenilor sau prin furtul nedisimulat de voturi, chiar daca asta inseamna falimentul Romaniei.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciprian Ciucu nu-l susține pe Piedone la Capitală: ”Avem niște așteptări în ceea ce privește anvergura intelectuală, moralitatea”
Ciprian Ciucu nu-l susține pe Piedone la Capitală: ”Avem niște așteptări în ceea ce privește anvergura intelectuală, moralitatea”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, nu crede în varianta Cristian Popescu Piedone. Edilul a anunțat clar că nu va susține candidatura acesstuia la Primăria Capitalei. Primarul Sectorului...
Îndemnul lui Ciucă pentru liberali: ”Alegerile locale nu sunt despre ideologie”
Îndemnul lui Ciucă pentru liberali: ”Alegerile locale nu sunt despre ideologie”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat duminică, 21 aprilie, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL pentru alegerile locale din Maramureş, că liberalii trebuie să iasă să...
#Rovana Plumb Traian Ungureanu, #europarlamentari romani , #stiri Rovana Plumb