Vedeta Pro TV care a devenit mamă. Ce nume va purta copilul prezentatoarei știrilor matinale

Joi, 02 Februarie 2023, ora 19:30
3645 citiri
Vedeta Pro TV care a devenit mamă. Ce nume va purta copilul prezentatoarei știrilor matinale
Roxana Hulpe a născut FOTO facebook

Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrile PRO TV de la ora 7.00, din weekend, a devenit mamă. Ieri, ea a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă, care a primit din partea medicilor nota zece la naștere.

Extrem de fericită și emoționată, Roxana a declarat, imediat după naștere, că venirea pe lume a Zorei a purtat-o printr-un carusel de emoții.

„Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”, a spus ea, conform tvmania.ro.

Zora Rafila este numele complet al micuței ei și a lui Bogdan Rădulescu.

„Are două prenume. Zora este primul, care este un nume slav și înseamnă „răsărit”, „zori de zi”. Eu îi tot zic Zora Zorilor. Cumva și-a ales singură numele. (…) Rafila e un derivat de la Rahela, nume biblic. Bunica mea din partea tatălui era Rafila și am zis să-l ducem mai departe”, a mai declarat Roxana.

Roxana Hulpe s-a căsătorit în toamna anului trecut cu Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii festivalurilor Untold Şi Neversea.

Gică Hagi, pus la zid din cauza fiului Ianis: "Să-l lase să vorbească cu picioarele"
Gică Hagi, pus la zid din cauza fiului Ianis: "Să-l lase să vorbească cu picioarele"
Gică Hagi s-a erijat mereu într-un apărător al fiului său Ianis, chiar dacă acesta are probleme la echipele de club la care joacă în străinătate. Derek Ferguson, un fost internațional...
Cum a explicat Marius Lăcătuș, la aproape 60 de ani, decizia de a înfia un copil
Cum a explicat Marius Lăcătuș, la aproape 60 de ani, decizia de a înfia un copil
Marius și Mariana Lăcătuș au luat decizia de a înfia o fetiță, care astăzi este mândria părinților săi, după ce au încercat să aducă pe lume un copil. Invitat în cadrul unui...
#Roxana Hulpe, #nastere, #copil, #Zora Rafila, #fetita, #pro tv, #prezentatoare , #stiri vedete