Adevăratul motiv pentru care kosovarul Rrahmani a refuzat să discute cu presa din România

Luni, 18 Septembrie 2023, ora 13:50
5749 citiri
Adevăratul motiv pentru care kosovarul Rrahmani a refuzat să discute cu presa din România
Albion Rrahmani FOTO facebook

Atacantul Albion Rrahmani urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale la măseaua de minte, motiv pentru care nu a putut oferi interviuri la finalul partidei cu Oţelul Galaţi, de duminică seara, a anunţat, luni, clubul de fotbal Rapid Bucureşti pe site-ul oficial.

"După finalul partidei susţinute de către echipa noastră la Galaţi, atacantul Albion Rrahmani a fost acuzat de către o parte din presa sportivă că a refuzat să se prezinte la interviurile de după meci. Clubul nostru cunoaşte foarte bine manualul media şi obligaţia jucătorilor desemnaţi nominal de către deţinătorii de drepturi TV, de a participa la flash-interviurile post-meci. De aceea ţinem să precizăm că absenţa lui Rrahmani nu are nicio legătură cu incidentele petrecute la meciul naţionalei cu reprezentativa Kosovo, aşa cum a speculat o parte a presei sportive. Acesta nu s-a prezentat la flash-uri ca urmare a unor probleme medicale, cu care s-a confruntat pe tot parcursul săptămânii trecute. Albion a avut o infecţie la măseaua de minte, fiind necesară o intervenţie chirurgicală", se arată în comunicat FC Rapid.

La solicitarea reprezentanţilor FC Rapid, şi cu acceptul deţinătorilor de drepturi TV, Rrahmani a fost înlocuit la interviuri de către un alt jucător.

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate cu Oţelul Galaţi, 0-0, duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 9-a a Superligii de fotbal.

Albion Rrahmani a evoluat pentru selecţionata Kosovo în partida cu România, din preliminariile EURO 2024, câştigată de naţionala pregătită de Edward Iordănescu cu 2-0, din minutul 82, când l-a înlocuit pe Bernard Berisha. Partida a fost întreruptă de arbitru în minutul 18 pentru mesaje cu tentă politică, un grup de suporteri români de la peluza Sud afişând bannerul ''Basarabia e Romania, Kosovo e Serbia''. UEFA a anunţat pe site-ul său că meciul a fost ''suspendat din cauza comportamentului discriminatoriu al suporterilor'', iar arbitrul a reluat jocul după o pauză de aproximativ 50 de minute

Eveniment Quarterly Report

The New York Times: În România, traumele revoluție sângeroase încă mai fac victime. „Sistemul s-a prăbușit, dar servitorii săi au supraviețuit și au prosperat”
The New York Times: În România, traumele revoluție sângeroase încă mai fac victime. „Sistemul s-a prăbușit, dar servitorii săi au supraviețuit și au prosperat”
În România, oamenii care încă își caută dreptatea pentru membrii familiiilor lor uciși în revoluția din 1989 spun că slujitorii regimului Ceaușescu au blocat orice socoteală cu...
România, depășită de rolul strategic câștigat peste noapte
România, depășită de rolul strategic câștigat peste noapte
România a cerut mai mult NATO și în cele din urmă a primit. Dar nu pare a fi în stare să-și valorifice șansa, constată ziarul german Die Welt. Note de lectură. Ani de zile, România a...
#rrahmani, #presa, #discutie, #Romania, #meci, #Rapid Otelul , #stiri fotbal