Reacții de susținere în lanț pentru tânărul rugbist Alfie, un băiat luat în derâdere pentru că e prea gras

Marti, 25 Ianuarie 2022, ora 13:28
8497 citiri
Reacții de susținere în lanț pentru tânărul rugbist Alfie, un băiat luat în derâdere pentru că e prea gras

All Blacks şi echipa de rugby a Franţei, dar şi alte staruri ale sportului, şi-au exprimat susţinerea pentru Alfie, un băiat din Ţara Galilor luat în derâdere pentru că este prea gras, după ce tatăl său a publicat o fotografie în social media.

Weekendul trecut, un tată a postat pe Facebook o poză cu fiul său, Alfie, pe un teren de rugby din Ţara Galilor. O fotografie care a făcut obiectul unui comentariu nepotrivit al unui utilizator despre adolescentul supraponderal alături de prietenii şi colegii săi. Reacţii care l-au determinat pe tată să şteargă postarea.

"A trebuit să elimin o postare de pe Facebook pentru că un comentariu al unui idiot spunea că fiul meu este prea gras pentru a evolua cu echipa sub 12 ani şi nu este suficient de în formă. Dacă oamenii ar şti cât de mult munceşte pentru a pierde în greutate şi cât prost stă cu încrederea în sine. Nu-ţi face griji, Alfie, voi fi întotdeauna cel mai mare fan al tău", a scris tatăl lui Alfie.

Un mesaj emoţionant de susţinere care a provocat o reacţie în lanţ pe reţelele de socializare. Multe personalităţi din lumea rugbiului s-au unit pentru a-l apăra pe băiat. All Blacks l-a încurajat astfel pe Alfie cu un scurt mesaj: "Eşti tare, Alfie, continuă tot aşa".

Şi echipa de rugby a Angliei a postat un mesaj pentru Alfie: "Continuă ceea ce faci Alfie, rugbiul este pentru toată lumea!", în timp ce starul rugbiului galez, Liam Brian Williams, a afirmat: "Alfie, continuă să joci! Atâta timp cât te distrezi, asta e tot ce contează".

Mobilizarea a depăşit lumea balonului oval, după ce şi fostul atacant de la Liverpool, Robbie Fowler, l-a sprijinit pe Alfie.

Şi în Franţa, soarta lui Alfie a emoţionat. "Alfie, suntem alături de tine. Fii mândru de cine eşti, pentru că eşti uimitor. Fii mândru pentru că ai cel mai minunat tată din lume. Ţine minte, oricine ai fi, de unde ai veni, noi te vom primi. Rugbiul este pentru toată lumea. Te iubim”, a scris federaţia franceză de rugby pe Twitter.

"Alfie, mi s-a spus toată copilăria că sunt prea mic, prea slab, prea plăpând. Când citesc postarea tatălui tău, mă doare inima. Niciodată nu iţi pierde speranţa. Crede în visele tale. Tatăl tău este fanul tău numărul unu. Eu sunt al doilea”, a scris rugbistul francez Matthieu Jalibert.

Citeste si:
Un italian de 19 ani și-a cerut în căsătorie iubita de 76 de ani: "Ce frumoasă e bunica ta, vărule!” VIDEO
Un italian de 19 ani și-a cerut în căsătorie iubita de 76 de ani: "Ce frumoasă e bunica ta, vărule!” VIDEO
Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Italia, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în vârstă de 76 de ani. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 56 de ani, însă acest lucru nu...
Kremlinul acuză prompt ”persecutarea” lui Igor Dodon: "Suntem îngrijorați că astfel de practici sunt folosite din nou"
Kremlinul acuză prompt ”persecutarea” lui Igor Dodon: "Suntem îngrijorați că astfel de practici sunt folosite din nou"
Kremlinul se declară îngrijorat de ”persecutarea” fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. Declarația a fost făcută marți, 24 mai, de purtătorul de cuvânt al Kremlinului,...