Rugby: "Stejarii" vor înfrunta Rusia într-un meci important pentru calificarea la Mondiale

Marti, 01 Februarie 2022, ora 12:03
2080 citiri
Rugby: "Stejarii" vor înfrunta Rusia într-un meci important pentru calificarea la Mondiale
Naționala de rugby a României

Naționala de rugby a României va juca împotriva Rusiei sâmbătă, 5 februarie 2022, în primul meci din Rugby Europe Championship.

Partida, care va avea loc pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, de la ora 14.30 (în direct pe TVR 1) face parte și din campania de calificare la Cupa Mondială din Franța. Echipele care termină pe primele două locuri, edițiile 2021 și 2022, cumulat, se califică direct la competiția din Franța, iar cea de pe locul trei va juca în recalificări, informează Federația Română de Rugby.

Stejarii se află în cantonament la București din a doua jumătate a lunii ianuarie, jucătorilor din campionatul intern alăturându-se în aceste zile și sportivii care evoluează în Franța. Staff-ul tehnic a stabilit un lot de 35 de jucători care pregătesc meciul cu Rusia, 20 de înaintași și 15 trei sferturi.

„Avem o revanșă de luat cu Rusia, având în vedere rezultatul de anul trecut. Sunt unii dintre adversarii noștri direcți în ce privește lupta pentru calificarea la Cupa Mondială din 2023, astfel că vor veni cu cea mai bună echipă la București pentru a obține un rezultat bun. Depinde doar de noi să îi împiedicăm să facă acest lucru și să reușim să ne apropiem mai mult de principalul nostru obiectiv, acela de a ne califica la Cupa Mondială.”, a declarat Stejarul Marius Antonescu.

Lotul României pentru Rusia:

Pilieri: Ciprian Chiriac (SCM Timișoara), Alexandru Gordaș (CS Dinamo), Vasile Balan (CSA Steaua), Alexandru Țăruș (Rouen), Constantin Pristăviță (CSM Știința Baia Mare)

Taloneri: Florin Bărdașu (CSA Steaua), Tudor Butnariu (CSA Steaua), Ovidiu Cojocaru (CSM Știința Baia Mare)

Linia a II-a: Andrei Toader (CS Dinamo), Ștefan Iancu (CSM Știința Baia Mare), Marius Antonescu (Bourg en Bresse), Marius Iftimiciuc (Perigueux), Adrian Moțoc (Stade Aurillac)

Linia a III-a: Vlad Neculau (SCM Timișoara), Dragoș Ser (CSA Steaua), Kamil Sobota (CSA Steaua), Damian Strătilă (CSA Steaua), Cristi Chirica (Sporting Club Appameen), Andre Gorin (RCHCC), Mihai Macovei (Colomiers)

Mijlocaș la grămadă: Gabriel Rupanu (SCM Timișoara), Florin Surugiu (CSA Steaua), Alexandru Țiglă (CSM Știința Baia Mare)

Mijlocaș la deschidere: Tudor Boldor (CSA Steaua), Daniel Plai (CSA Steaua)

Aripi/ Fundaș: Ionuț Dumitru (CSA Steaua), Marius Simionescu (CS Dinamo), Robert Neagu (CSA Steaua), Paul Popoaia (CSM Știința Baia Mare), Ionel Melinte (RCHCC)

Centri: Hinckley Vaovasa (CSA Steaua), Vlăduț Popa (CSA Steaua), Jason Tomane (CSM Știința Baia Mare), Nicolas Onutu (CS Vienne), Taylor Gontineac (Rouen)

Staff: Andrew Robinson – antrenor principal, Stephen Scott – antrenor înaintare, Sosene Anesi – antrenor treisferturi, Florin Tașcă – preparator fizic, Andrei Silviu Tănase – preparator fizic, Marius Todosi – kinetoterapeut, Constantin Sandu – kinetoterapeut, Dan Crîngu Wanya – medic, David Popa – analist video, Daniel Carpo – manager sportiv.

Sursa: RugbyRomânia.ro

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#rugby, #Romania Rusia, #rugby europe championship, #marius antonescu , #stiri din sport
Comentarii
Poza Teddy62
Teddy62
rank 5
fiti siguri ca si pleaca inapoi