Ziare.com

Mai bogat cu 640 milioane de dolari, intr-o singura zi

de Constantin Pescaru
Luni, 12 Mai 2014, ora 20:30

   

Mai bogat cu 640 milioane de dolari, intr-o singura zi
Intr-o singura zi, magnatul media Rupert Murdoch a castigat 640 milioane de dolari.

Astfel, el are o avere in acest moment estimata la 12,6 miliarde de dolari, potrivit Indicelui Miliardarilor calculat de Bloomberg, informeaza BusinessWeek.

Concediat dupa 15 luni de munca, dar mai bogat cu 58 milioane de dolari

Castigul spectaculos vine ca urmare a succesului inregistrat pe bursa de companiile sale. Pretul actiunilor a urcat vertiginos dupa anuntul conform caruia rezultatele financiare au fost mai bune decat asteptarile analistilor.

2021 vine cu discounturi de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Astfel, compania Fox a castigat mai multi bani in trimestrul trei decat sumele anticipate, dupa ce televiziunea a facut o mica avere datorita reclamelor din timpul competitiei americane de fotbal National Football League si a finalei Super Bowl.

News Corp. a inregistrat venituri mai mari decat cele previzionate in primele 3 luni ale anului - 2,08 miliarde de dolari fata de estimarile de 2,06 miliarde de dolari.

In ciuda castigurilor, Murdoch continua sa inregistreze in 2014 pierderi in valoare de 440 milioane de dolari (aproape 320 milioane de euro).

Se naste un nou gigant european? Ce plan are miliardarul Rupert Murdoch

Rupert Murdoch este fondatorul si presedintele grupului media News Corporation, care s-a scindat in doua entitati.

Astfel, divizia de cinema si televiziune - inclusiv studiourile 20th Century Fox, reteaua de televiziune Fox si postul Fox News - a fost separata de cea care include ziarele si operatiunile de publishing, News Corp., care cuprinde publicatiile Wall Street Journal, New York Post, Sunday Times, The Sun si The Australian, dar si editurile HarperCollins si Harlequin Enterprises.

Citeste mai multe despre avere Rupert Murdoch bogat Ruper Murdoch
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3397 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor