Rupert Murdoch va lansa un nou tabloid

Luni, 01 August 2011, ora 16:19
1223 citiri
Rupert Murdoch va lansa un nou tabloid
Foto: Arhiva

Mogulul media Rupert Murdoch ar putea relansa tabloidul News of The World sub un alt nume.

In ciuda scandalului in care a fost acuzat ca ziarele zale ascultau ilegal telefoanele mai mult personalitati pentru a face rost de subiecte, Rupert Murdoch ar putea redeschide un nou tabloid sub numele "The Sun on Sunday", scrie Media Week.

Tabloidul ar putea fi lansat cel mai devreme in toamna. Aceeasi sursa arata ca sefii de la News International, divizia britanica a News Corporation, ar fi vrut initial sa lanseze tabloidul in luna august, insa au amanat momentul dupa ce scandalul interceptarilor ilegale a luat amploare. Jurnalistii de la Media Week scriu ca tabloidul ar putea aparea in luna octombrie si, cel mai sigur, chiar anul viitor. Sursele citate arata ca "The Sun on Sunday" ar putea aparea tot intr-o zi de duminica pentru a recupera cota de piata a News of the World.

Media Week arata ca James Murdoch, presedintele News International, le spunea parlamentarilor la audierile din cadrul comisie de cultura ca nu are planuri sa inlocuiasca prea curand News of the World cu un alt tabloid. Pe de alta parte, domeniul de internet cu titlul tabloidului, ww.sunonsunday.co.uk, a fost deja cumparat.

In acelasi timp, executivii de la News International arata ca pentru a lansa un nou tabloid, va trebui sa mai treaca ceva timp, astfel incat trustul sa-si recapete credibilitatea dupa lovitura de imagine pe care a primit-o dupa scandalul interceptarilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#rupert murdoch tabloid, #rupert murdoch news corp, #murdoch news of the world, #Murdoch scandal interceptari , #News Corporation