Metoda incredibilă prin care o gașcă de ruși a câștigat mii de euro la cazinourile din București. "În 5 minute prindeau toate jackpoturile"

Luni, 04 Iulie 2022, ora 21:30
80885 citiri
Metoda incredibilă prin care o gașcă de ruși a câștigat mii de euro la cazinourile din București. "În 5 minute prindeau toate jackpoturile"
Imagine dintr-o sala de jocuri de noroc FOTO Pixabay

Rușii au venit la București și au câștigat sute de mii de euro la cazino datorită un soft creat la Moscova.

Tot mai mulți cetățeni străini sosesc în Capitală doar pentru a juca în cazinourile de la noi, știindu-se că industria de jocuri de noroc este puternic dezvoltată în țara noastră.

Un om cu afaceri în domeniul păcănelelor și fost consilier al lui Ludovic Orban pe vremea când era premier, Sorin Constantinescu, a povestit o întamplare cu ruși veniți special la București pentru a da lovitura la cazino.

"Acum 7-8 ani ne-au luat zeci de mii. Era o gașcă de ruși. Au dezvoltat un soft. Era un bug pe Admiral, pe Novomatic. Filma ecranul aparatului cu telefonul un minut, îi trimitea aluia WhatsApp în Rusia și apoi băga telefonul în buzunar.

Și ala îi dădea mesaje când trebuia să apese pe buton. Avea un bug în soft și când vibra telefon apăsa la aparat. În 5 minute prindea toate bonusurile, toate jackpoturile, tot ce era posibil. Ne-au luat nouă la Mariott 70 000 de euro, la Radisson au luat 50 000, au luat câteva sute de mii", a povestit Sorin Constantinescu, fost consilier al Guvernului pentru canalul de Tik Tok, "aameedeo".

Guvernul Nicolae Ciucă vrea să impoziteze câștigurile din industria jocurilor de noroc cu 40%.

Măsura a stârnit un val de nemulțumire în rândul oamenilor care conduc Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc.

“Înainte de a adopta o astfel de măsură fiscală, trebuie luați în considerare o serie de factori. În primul rând, jocurile de noroc online sunt în principal o industrie a divertismentului, nicidecum o sursă de venituri pentru jucători.

Conform datelor AOJND, peste 80% din cei care retrag bani în urma participării la jocuri de noroc retrag sume de până la maxim 1.000 de lei, majoritatea fiind însă mult mai mici, de ordinul a câtorva sute de lei.

Practic, vorbim majoritar de cazuri în care jucătorul nu urmărește câștigul cu orice preț, ci plăcerea de a concura, în acest fel gambling-ul online fiind, mai degrabă, o sursă de reducere a stresului cotidian”, a declarat, într-un comunicat de presă, preşedintele Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță (AOJND), Odeta NESTOR.

Rușii sunt încurajați cu vodcă și plăcinte înainte să voteze. Imagine dintr-o secție de votare din sudul Rusiei FOTO
Rușii sunt încurajați cu vodcă și plăcinte înainte să voteze. Imagine dintr-o secție de votare din sudul Rusiei FOTO
Localnicii din regiunea rusă Kemerovo sunt încurajați cu un păhărel de vodcă și plăcintă înainte să intre în cabina de vot, se arată într-o imagine distribuită pe X de consilierul...
A doua zi a alegerilor prezidențiale din Rusia 2024. Peste 30% dintre ruși au votat deja
A doua zi a alegerilor prezidențiale din Rusia 2024. Peste 30% dintre ruși au votat deja
Rusia organizează sâmbătă a doua zi a alegerilor prezidenţiale la care au participat vineri aproape o treime din cei 112 milioane de ruşi cu drept de vot, informează EFE. Potrivit...
#rusi, #jocuri de noroc, #cazinouri Romania, #Sorin Constantinescu , #romani
Comentarii
Poza Pieues
Pieues
rank 1
o tzara de prosti ...
Poza eu-ca
eu-ca
rank 5
Parca nu sunt buni, in Ucraina gresesc mereu. In tara UT-istilor,