Planurile lui Vladimir Putin, ridiculizate de un fost sportiv ucrainean: ”Doar în visele lui erotice!”

Joi, 14 Aprilie 2022, ora 14:12
4404 citiri
Planurile lui Vladimir Putin, ridiculizate de un fost sportiv ucrainean: ”Doar în visele lui erotice!”
Vladimir Putin

Unul dintre mulții sportivi ucraineni care s-au implicat efectiv în războiul pornit de Rusia lui Vladimr Putin este Alexei Lazarenko (46 de ani), un fost hocheist de top, în prezent antrenor la formație din Harkov.

Lazarenko a evoluat chiar la echipe puternice din Rusia, ȚSKA Moscova sau Spartak Moscova. Acum, fostul sportiv s-a înrolat în armata ucraineană pentru a da o mână de ajutor în conflictul cu rușii.

„Războiul nu m-a luat prin surprindere, nu m-am panicat. Mi-am dat seama că va începe războiul după ce am văzut că Rusia și-a închis spațiul aerian. Mi-am trimis familia la Poltava cu două ore înainte de începerea războiului. După ce au bombardat periferia orașului mi-am încărcat mitraliera m-am dus la biroul de recrutare”, a spus Lazarenko pentru sport.ua.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

„Oamenii văd ce se întâmplă, văd cine e agresorul. Am relații cu oameni din Rusia. Fosta soție, fata și prieteni de-ai mei locuiesc acolo. Aproape toți nu-l susțin pe Putin și știu ce se întâmplă. Dar sunt în minoritate.

Este stupid când spun că vor să denazifice țara. Mesajele despre naziști, fasciști sau laboratoare biologice sunt nonsensuri care pot veni doar dintr-o minte bolnavă”, a completat fostul sportiv.

”Posibilitatea de a da Ucraina rușilor există doar în visele erotice ale lui Putin. Nu iau în calcul această opțiune. Ei doar pot să ne distrugă orașele. Noi trebuie doar să rămânem calmi.

Uite ce armată ridicolă au, întreaga lume râde de ei. Sigur, unii dintre noi vor muri. Dar cât valorează viețile noastre în comparație cu supraviețuirea țării? Avem copii. Dacă noi nu apucăm ziua de mâine, ei vor continua ce am început. Vor construi o țară nouă”, a încheiat Alexei Lazarenko,

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Fostul președinte al Rusiei, după ajutorul dat de SUA Ucrainei: ”Un vot al nenorociților veseli”
Fostul președinte al Rusiei, după ajutorul dat de SUA Ucrainei: ”Un vot al nenorociților veseli”
Cu o situație pe frontul contra invadatorilor ruși tot mai dificilă și mai vulnerabilă, Ucraina a primit sâmbătă seara, 20 aprilie, și o veste bună. Camera Reprezentanților din Congresul...
Ambițiile Evgheniei Guțul și strategiile Moscovei
Ambițiile Evgheniei Guțul și strategiile Moscovei
Agentul cel mai activ al Rusiei din ultimele săptămâni în Republica Moldova a devenit Evghenia Guțul, bașcana Autonomiei Găgăuze. Dacă compari agitația ei cu marile drame și...
#Rusia, #razboi, #Vladimir Putin, #Ucraina , #Razboi Ucraina