Kremlinul va deschide un birou de recrutare la granița cu Georgia, unde mii de mașini așteaptă să părăsească Rusia VIDEO

Marti, 27 Septembrie 2022, ora 16:14
3111 citiri
Kremlinul va deschide un birou de recrutare la granița cu Georgia, unde mii de mașini așteaptă să părăsească Rusia VIDEO
Coadă de mașini la granița Rusiei cu Georgia FOTO / Twitter Nexta

Autoritățile ruse intenționează să deschidă un birou de recrutare la granița Georgiei cu Rusia, anunță agenția Nexta pe Twitter. Imagini cu vehicule militare ruse au fost văzute încă de ieri îndreptându-se spre acea frontieră.

Ministerul de Interne al Republicii ruse Osetia de Nord-Alania anunță marți, 27 septembrie, că Moscova va înființa un birou de recrutare la granița Verhnii Lars - singurul punct de trecere dintre Rusia și Georgia.

Acolo, mii de ruși așteaptă să treacă granița după ce președintele Putin a anunțat mobilizarea militară parțială.

Decizia de înființare a unui centru de recrutare la respectiva frontieră a fost luată la o reuniune cu şefii departamentului de transport, ai serviciilor de frontieră şi ai Serviciului Federal de Securitate (FSB) pentru Osetia de Nord, a informat agenţia oficială TASS, citată de digi24.

Vicepremierul Republicii ruse Osetia de Nord a declarat luni că la graniță se formase o coadă de 3.500 de mașini, iar sâmbătă - coada însuma 2.300 de autoturisme.

Tot luni, 26 septembrie, martorii oculari și surse locale raportau că armata rusă a ajuns la granița cu Georgia, iar soldații au început construcția unor puncte de filtrare la mică distanță înaintea graniței oficiale. "Se pare că acest lucru este menit să oprească fluxul de bărbați de vârstă militară", arată un canal de Telegram.

#Rusia, #birou, #recrutare soldati rusi, #recrutare, #granita, #Georgia , #Rusia
Comentarii
Poza Gigi Contra
Gigi Contra
rank 1
Biroul va avea o firma luminoasa mare, cu galben pe fond negru