Vladimir Putin și-a dus prietenii într-un club de striptease deținut de fosta sa amantă și le-a dăruit „inelele puterii“

Joi, 29 Decembrie 2022, ora 03:40
9125 citiri
Vladimir Putin și-a dus prietenii într-un club de striptease deținut de fosta sa amantă și le-a dăruit „inelele puterii“
Liderul de la Kremlin le-a dăruit inele ale „puterii” celor opt șefi de stat din Comunitatea Statelor Independente / FOTO: Moscow Times

Președintele rus, în vârstă de 70 de ani și prietenii săi din fostul bloc sovietic au încercat să își consolideze relațiile, care au fost tensionate din cauza războiului din Ucraina, scrie The Sun.

Grupul a fost dus cu un autobuz VIP la club de striptease din Sankt Petersburg, relatează site-ul rus de investigații Project Media și ziarul Kommersant, conform The Sun.

Centrul din Leningrad este deținut de fosta sa iubită Svetlana Krivonoghih, 47 de ani, o fostă menajeră, care este acum una dintre cele mai bogate femei din Rusia care deține un imperiu bancar și imobiliar, spune Project Media.

Liderii Armeniei, Azerbaidjanului și Kazahstanului s-au numărat printre cei găzduiți de Putin la sediul Centrului din Sankt Petersburg.

De asemenea, sursele citate informează că Putin le-ar fi oferit apoi fiecăruia dintre cei opt lideri aflați în vizită bijuterii din aur, alb și galben, „inele ale puterii”.

„Pe scenă sunt spectacole erotice cu acrobații, dansuri de satir pe jumătate goale și o fată întinsă în pat îmbrăcată doar într-un neglije”, mai informează The Sun.

Liderii pe care i-a găzduit sunt toți din Comunitatea Statelor Independente, o confederație liberă de națiuni care au făcut parte odată din Uniunea Sovietică.

Putin le-a dăruit „inele ale puterii” aliaților săi din CSI

Potrivit publicației ruse independente Meduza, liderul de la Kremlin le-a dăruit inele ale „puterii” celor opt șefi de stat din Comunitatea Statelor Independente (CSI) care s-au reunit luni și marți într-un summit la Biblioteca Prezidențială din Sankt Petersburg. Inelele par a fi din aur galben și alb și au întipărită emblema CSI, o structură formată în urma prăbușirii Uniunii Sovietice, alături de urarea „La mulți ani 2023”.

Președintele rus a păstrat un inel pentru el, ceea ce a atras o seamă de comentarii critice pe rețelele de socializare din Rusia în care Putin este comparat cu personajul malefic Sauron din romanul „Stăpânul Inelelor” scris de J.R.R Tolkien. Sauron a făurit nouă inele de aur pentru „bărbați sortiți să moară”.

Singurul dintre liderii de stat din CSI care și-a pus inelul pe deget a fost dictatorul Belarusului, Aleksandr Lukașenko, un aliat al lui Vladimir Putin.

În afară de liderii de stat ai Rusiei și Belarusului, la summitul de la Sankt Petersburg au mai participat premierul Armeniei, Nikol Pașinian, și președinții Azerbaidjanului, Kazahstanului, Kîrgîzstanului, Tadjikistanului, Turkmenistanului şi Uzbekistanului.

Summitul de la Sankt Petersburg a avut loc în contextul unor noi tensiuni în regiunea Nagorno-Karabah, unde pretinși activiști de mediu azeri blochează de aproape două săptămâni coridorul Lacin, esențial pentru aprovizionarea acestei regiuni disputate de Armenia și Azerbaidjan. Acest blocaj este organizat în pofida prezenței unei așa-numite forte ruse de menținere a păcii în regiune.

Ce avantaje are Coreea de Nord prin sprijinirea Rusiei în războiul împotriva Ucrainei: ”Kim ar putea crede că lesa lui este mai lungă decât în realitate”
Ce avantaje are Coreea de Nord prin sprijinirea Rusiei în războiul împotriva Ucrainei: ”Kim ar putea crede că lesa lui este mai lungă decât în realitate”
Sprijinul deplin al Rusiei pentru Coreea de Nord ar putea „crește apetitul lui Kim Jong-un pentru risc“ atunci când vine vorba de amenințarea Coreei de Sud și de exportul de arme în...
Rusia „investește” sume colosale ca să destabilizeze Moldova
Rusia „investește” sume colosale ca să destabilizeze Moldova
Crearea la Moscova a blocului „Победа” („Victorie”) de către condamnatul fugar Ilan Șor este investigată de procurorii moldoveni sub aspectul trădării de patrie. Anunțul a...
#Rusia, #summt, #csi, #Sankt Petersburg, #Vladimir Putin, #inele , #Rusia