Lecția primită de o rusoaică ce locuiește în SUA. A fost nevoită să înlăture un mesaj scandalos de pe garajul locuinței sale VIDEO

Joi, 25 Mai 2023, ora 22:30
5533 citiri
Lecția primită de o rusoaică ce locuiește în SUA. A fost nevoită să înlăture un mesaj scandalos de pe garajul locuinței sale VIDEO
"Bahmutul este al nostru. Mulțumesc, Wagner" FOTO Telegram

O rusoaică care locuiește în Statele Unite a scris pe ușa garajului un mesaj prin care glorifica pe mercenarii Wagner pentru distrugerea orașului Bahmut.

Unii ruși plecaţi în Occident preferă să trăiască într-o lume civilizată, dar în acelaşi timp să sprijine Rusia. O rezidentă rusă din Statelor Unite a fost atât de fericită de distrugerea Bahmutului, încât nu s-a putut abține și a plasat o inscripție de mulțumire militanților Wagner pe ușa garajului ei.

"Bahmutul este al nostru. Mulțumesc, Wagner", a scris rusoaica din SUA.

Alți ruși din comunitate au fost revoltați și au cerut ca mesajul să fie îndepărtat.

"Cred că nu e loc pentru tine în țara asta. Pleacă la Bahmut. O să vezi câți copii au murit acolo. Să scrii un astfel de mesaj înseamnă să fii complet nenorocită... Iubești Rusia? Valiza, gară, Rusia! ”, spune unul dintre bărbați.

„Numărul cadavrelor rușilor din Bahmut nu înseamnă că acesta este Rusia”, a comentat o altă persoană.

Ca răspuns, rusoaica a recomandat tuturor să ia armele și să meargă la luptă în Ucraina, în timp ce înlătura mesajul scandalos.

Ea nu a răspuns la îndemnul de a se întoarce în Federația Rusă.

#rusoaica, #SUA, #mesaj, #usa, #garaj, #wagner, #bahmut, #razboi Ucraina , #Razboi Ucraina