Fostul manager al Simonei Halep dezvăluie ce face jucătoarea suspendată pentru dopaj

Vineri, 03 Februarie 2023, ora 07:42
3469 citiri
Fostul manager al Simonei Halep dezvăluie ce face jucătoarea suspendată pentru dopaj
Virginia Ruzici și Simona Halep FOTO Facebook

Virginia Ruzici a fost managerul Simonei Halep timp de peste zece ani, jucătoarea de tenis renunțând la serviciile ei după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

Deși nu mai are oficial nicio relație profesională cu Simona, Ruzici a rămas apropiată de aceasta și s-a grăbit să-i ia apărarea atunci când a fost depistată pozitiv la controlul anti-doping.

"O cunosc pe Simona de mult timp și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integră și onestă.

Sunt profund întristată de aceste evoluții și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj necuvenit. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și sunt alături de ea", a scris atunci Virginia Ruzici pe Instagram.

Acum, Virginia Ruzici a dezvăluit că Simona e gata oricând să revină în circuit. "Simona se antrenează în aceste zile și este gata să revină cât de repede posibil. Îi țin pumnii pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, pentru că este nevinovată!", a declarat prima campioană a României de la Roland Garros.

#Ruzici, #halep, #revenire, #teren, #suspendata, #tenis , #stiri tenis