Capitanul echipei nationale, transfer spectaculos in Premier League - Interviu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 20 Aprilie 2013, ora 17:01
3017 citiri
Capitanul echipei nationale, transfer spectaculos in Premier League - Interviu

Razvan Rat, capitanul echipei nationale si inca jucator al celor de la Sahtior Donetk, are sanse mari sa evolueze in Premier League din sezonul urmator.

Impresarul fundasului, Florin Manea, a dezvaluit, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca gruparea londoneza West Ham United este foarte interesata de internationalul roman, caruia i-a facut deja o propunere de contract.

Agentul lui Rat a marturisit ca este vorba despre o intelegere foarte avantajoasa pentru jucator, care se intinde pe trei sezoane si care i-ar aduce un salariu comparabil cu cel incasat in prezent in Ucraina.

Dar iata ce a declarat Florin Manea pentru Ziare.com:

Care este situatia lui Razvan Rat?

Am fost in discutii cu cei de la West Ham, de trei luni de zile discutam. M-au chemat vineri la Londra, unde am avut o ultima discutie in care am stabilit forma contractuala, ceea ce ii ofera lui Razvan. Eu i-am trimis jucatorului oferta celor de la West Ham iar daca el o accepta probabil ca saptamana viitoare vom merge acolo si vom semna.

Deci e aproape realizat transferul...

Eu asa zic.

Contractul lui, chiar daca nu poti sa ne dai cifre, va fi mult mai mic decat cel de la Sahtior?

Nu, nici vorba de asa ceva. Este aproape de ce are acum in Ucraina, cu bonusuri poate sa ajunga la cat castiga acum. O sa fie un contract pe trei ani.

Au mai fost oferte pentru el? Se vorbea de Marseille, in Franta.

Este interesata Marseille, mai este interes si din Turcia. Cei de la West Ham sunt primii care au facut o oferta oficiala. Eu, sincer, l-as indruma spre Premier League. S-ar retrage frumos dintr-un campionat puternic, fara griji, unde sunt bani... Eu asa i-as sugera, dar el este cel care va decide. Le vom da un raspuns celor de la West Ham in scurt timp. Daca raspunsul va fi pozitiv, voi merge cu Razvan la Londra sa faca vizita medicala si sa semneze.

Contractul lui Razvan Rat cu Sahtior expira la finalul acestui sezon si, potrivit tatalui jucatorului, ucrainienii i-au propus prelungirea pentru inca un an, cu un salariu mult redus.

Aproximativ 2,3 milioane de dolari castiga Rat la Sahtior, echipa pentru care evolueaza de opt ani.

West Ham United ocupa, in prezent, locul 11 in clasamentul din Premier League, insa in sezonul urmator londonezii isi propun sa atace locurile de cupe europene.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Razvan Rat transfer West Ham, #Razvan Rat transfer Premier League, #Rat transfer West Ham, #Rat salariu Anglia , #Razvan Rat