10 lucruri pe care Samsung Galaxy S8 le poate face si iPhone nu

Duminica, 02 Aprilie 2017, ora 14:58
39467 citiri
10 lucruri pe care Samsung Galaxy S8 le poate face si iPhone nu
Foto: Samsung

Samsung a lansat de curand varful de gama Galaxy S8, un smartphone ce impresioneaza prin design-ul atragator si prin performanta. Dar cel mai nou telefon al sud-coreenilor mai are un as in maneca, caci are cateva functii care nu se regasesc la principalul sau rival, iPhone-ul.

ThisIsInsider.com a realizat o lista cu lucrurile pe care S8 le poate face, iar dispozitivul de la Apple nu.

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus au fost lansate: Iata la ce preturi pot fi cumparate in Romania

1. S8 poate scana irisul pentru a debloca telefonul sau pentru a oferi acces la anumite foldere, pe langa senzorul de amprenta.

In schimb, pe partea de securitate, iPhone-ul e dotat doar cu un senzor de amprenta.

2. Functia de recunoastere faciala iti permite sa deblochezi S8-ul cu un selfie.

Nici vorba de asa ceva la iPhone.

3. S8 are un ecran mai mare ca iPhone-ul.

S8 are un display cu diagonala de 5,8 inchi, iar fratele mai mare, S8 Plus, are 6,2 inchi. Comparativ, iPhone 7 are un ecran de 4,7 inchi, iar iPhone 7 Plus ajunge la doar 5,5 inchi.

4. S8 are incarcare rapida si incarcare wireless, ceva ce nu ai parte daca iti cuperi rivalul de la Apple.

5. Castile obisnuite merg la S8, dar la iPhone 7 nu, caci Apple a renuntat la portul respectiv in favoarea castilor wireless.

6. Samsung Pay iti permite sa faci plati la aparatele standard pentru carduri si nu e nevoie de un dispozitiv special, ca in cazul Apple Pay.

7. S8 are un software dedicat realitatii virtuale, gratie parteneriatului cu divizia Oculus a Facebook. iPhone 7 functioneaza cu dispozitive de realitate virtuala, ca Google Cardboard, insa aceasta functie nu e una nativa.

8. S8 are un senzor ce iti monitorizeaza pulsul, situat in parte din spate a telefonului. Daca vrei sa faci asa ceva cu un iPhone trebuie sa ai alt accesoriu de la Apple, cum ar fi un Apple Watch, pe care sa il conectezi la smartphone.

9. Poti sa atasezi S8-ul la un monitor, o tastatura sau la un mouse gratie unui dock special, astfel ca poti folosi o versiune pentru desktop a sistemului mobil de operare.

10. Asistentul virtual Bixby al Samsung iti permite sa faci poze la obiecte si sa afiseze informatii relevante despre unde pot fi cumparate, cat costa etc.

Citeste si o comparatie intre Samsung Galaxy S8 Plus si Huawei P10 Plus

C.P.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Samsung Galaxy S8 iPhone, #Samsung Galaxy S8 , #Apple