Apple a pierdut definitiv procesul contra Samsung, in Marea Britanie

Joi, 18 Octombrie 2012, ora 16:55
2265 citiri
Apple a pierdut definitiv procesul contra Samsung, in Marea Britanie

Apple a pierdut apelul in procesul contra Samsung, in Marea Britanie, decizia tribunalului fiind ca Samsung nu a incalcat drepturile de proprietate ale Apple la nivelul design-ului tabletelor Galaxy Tab.

Un judecator al Inaltei Curti a Londrei a decis initial ca Galaxy Tab, produs de Samsung, nu este suficient de asemanator produsului omolog al Apple, astfel incat sa se considere o incalcare a drepturilor de proprietate, informeaza BBC.

La momentul deciziei, acesta a precizat ca produsele Samsung nu sunt la fel de "cool" precum cele ale Apple din cauza ca le lipseste "simplitatea extrema" a celor din urma.

Apple este astfel obligat, dupa ce a pierdut si apelul, sa ruleze spoturi in Marea Britanie in care sa informeze publicul cu privire la faptul ca Samsung nu a incalcat drepturile de proprietate ale producatorului american.

Reprezentantii Samsung au declarat ca saluta decizia tribunalului, precizand ca "noi continuam sa credem ca nu Apple a fost prima companie care sa proiecteze o tableta dreptunghiulara cu colturi rotunjite, originile modelului inregistrat de Apple regasindu-se in numeroase exemple anterioare din arta".

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#proces Samsung Apple, #proces samsung apple marea britanie, #galaxy tab apple , #Apple