Utilizatorii Galaxy Ring cu degete mai mari se vor bucura de o autonomie extinsă a bateriei. Care este motivul

Miercuri, 29 Mai 2024, ora 23:57
2202 citiri
Utilizatorii Galaxy Ring cu degete mai mari se vor bucura de o autonomie extinsă a bateriei. Care este motivul
FOTO: GSMArena

Samsung este aproape să lanseze Galaxy Ring, primul dispozitiv din noua generație de inele inteligente, proiectate să fie purtate ca accesorii de modă, dar care oferă funcționalități avansate similare brățărilor smart.

Galaxy Ring este disponibil în dimensiuni variate, de la 5 la 13, conform standardului american de măsurare a circumferinței.

Capacitatea bateriei variază în funcție de dimensiunea inelului. Modelele de dimensiuni 5, 6 și 7 au baterii de 17 mAh, cele între 8 și 11 au baterii de 18.5 mAh, iar dimensiunile 12 și 13 sunt echipate cu baterii de 22.8 mAh. Dimensiunea exactă a bateriei pentru modelul de calibrul 13 nu a fost specificată, dar este de așteptat să fie similară cu cea a modelului de calibru 12.

Funcționalități Avansate

Deși Galaxy Ring este proiectat să arate ca o bijuterie, acesta este echipat cu multiple funcții inteligente. Printre acestea se numără:

Monitorizarea ritmului cardiac: Disponibilă 24/7, oferind informații în timp real despre sănătatea inimii.

Senzor SpO2: Măsoară nivelul de oxigen din sânge, un indicator important al stării de sănătate.

Activity Tracker: Monitorizează activitățile zilnice și calitatea somnului, oferind date utile pentru menținerea unui stil de viață sănătos.

Samsung sugerează că Galaxy Ring ar putea include și funcția de monitorizare a tensiunii arteriale, devenind astfel un instrument esențial pentru utilizatorii cu probleme de sănătate specifice.

Galaxy Ring este proiectat să fie discret și elegant, similar cu o verighetă obișnuită. Acest design îl face atractiv pentru utilizatorii care doresc un accesoriu de modă ce oferă și funcționalități avansate. Deși este compact, Galaxy Ring reușește să integreze multiple funcții fără a compromite estetica.

Un alt aspect remarcabil al Galaxy Ring este utilizarea inteligenței artificiale. Galaxy AI va îmbunătăți versatilitatea dispozitivului, oferind analize detaliate și personalizate ale datelor colectate. De asemenea, este posibil ca inelul să includă funcții de vibrații pentru a alerta utilizatorii în cazul notificărilor primite pe telefon.

Galaxy Ring se anunță a fi un gadget revoluționar, combinând eleganța bijuteriilor cu funcționalitățile avansate ale dispozitivelor smart. Cu o gamă largă de dimensiuni și o serie de funcții utile, acest dispozitiv promite să devină un accesoriu indispensabil pentru utilizatorii moderni.

Samsung revine cu noi funcționalități în actualizarea One UI 6.1.1. Ce oferă gigantul tech
Samsung revine cu noi funcționalități în actualizarea One UI 6.1.1. Ce oferă gigantul tech
Deși Samsung a pus mult accent pe Galaxy AI și inteligența artificială, mulți utilizatori au simțit că gigantul tehnologic a uitat de S Pen și de Galaxy Note. Cu toate acestea, actualizarea...
Samsung Galaxy S24 FE: Detalii despre cameră și specificații
Samsung Galaxy S24 FE: Detalii despre cameră și specificații
Samsung Galaxy S24 FE este așteptat să fie lansat mai târziu în acest an, continuând seria Fan Edition cu o variantă mai accesibilă a flagship-ului Galaxy S24. S24 FE va succeda modelului...
#Samsung, #galaxy, #inel , #utilizatori
  1. Ce efecte are campania de returnare a ambalajelor: În 6 luni s-au colectat 29.000 de tone de materiale reciclabile
  2. Profit record al BNR în 2023. Banca Națională justifică veniturile ridicate prin deciziile controversate luate de coaliția de guvernare în ultimul an
  3. Întârzieri flagrante pe Centura Bucureștiului. Pro Infrastructura: „V-am zis același lucru de fiecare dată și repetăm: imposibil august sau septembrie”
  4. Cele trei modele de autoturisme SUV care trebuie evitate atunci când sunt vândute second hand
  5. Când începe preavizul în cazul în care ești concediat. Decizie importantă pentru angajați
  6. Valentin Bârgău (Restart Energy) la Quarterly Report: ”Dorim să ne alăturăm pe piața principală. IPO-ul este în pregătire”
  7. Cadou pentru șoferi. Taxa care a fost suspendată pe 20 iunie
  8. Ce sectoare duc greul pentru PIB în 2024 și unde este ținută creșterea pe loc. Semnalul de alarmă tras de economiști privind revenirea cererii pe piață ANALIZA
  9. Nvidia devine cea mai valoroasă companie din lume. Cu cât a depășit Apple și Microsoft
  10. Suma colosală pe care o cheltuie românii cu cardul pe pariuri, loterie și cazinouri. Ce tipuri de tranzacții online riscante sunt preferate în defavoarea economiei reale