Cum vrea Samsung sa convinga utilizatorii de iPhone sa renunte la telefoanele Apple

Vineri, 21 August 2015, ora 15:46
7115 citiri
Cum vrea Samsung sa convinga utilizatorii de iPhone sa renunte la telefoanele Apple
Foto: Facebook/Samsung Mobile Romania

Samsung vrea ca noile sale telefoane sa ajunga la cat mai multa lume, inclusiv la utilizatorii de iPhone, pentru care a pregatit un program special.

Producatorul sud-coreean a anuntat, vineri, ca americanii care au un dispozitiv de la Apple pot testa gratuit Galaxy S6 Edge+ si Galaxy Note 5, lansate de curand.

Ei pot folosi smartphone-urile timp de 30 de zile, in orice retea din SUA, informeaza CNet.

In acest mod, Samsung spera sa ii convinga sa lase iPhone-urile si sa treaca la telefoanele sale.

Programul reprezinta cel mai recent efort al companiei IT de a creste vanzarile, intr-o perioada in care entuziasmul consumatorilor pentru smartphone-uri s-a diminuat considerabil.

Profitul Samsung se afla pe un trend descendent in ultimele 7 trimestre.

Samsung a lansat Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge+: Ce stiu sa faca si cand vor ajunge in Romania (Video)

Ce stiu sa faca noile telefoane Samsung

Galaxy Note 5 are un procesor octacore Exynos, realizat de Samsung, cu 4GB de RAM. Smartphone-ul vine in trei variante: cu memorie de 32, 64 si 128 GB. Bateria de 3.000 mAh este inferioara celei folosite la varianta precedenta, Note 4, insa Note 5 poate fi incarcat wireless si are si tehnologie de incarcare rapida.

Samsung dezvaluie Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus: Detalii fierbinti

Camera principala are o rezolutie de 16 MP, iar ecranul Super AMOLED are o diagonala de 5,7 inchi.

Telefonul este mai usor, mai subtire si mai ingust decat modelele anterioare din aceasta gama, iar partea din spate e usor curbata, astfel ca se potriveste mai bine in palma.

Note 5 este dotat cu un stylus S Pen, mai performant si mai aratos.

Partea software ar trebui sa fie familiara pentru toti cei care au folosit dispozitivele recente lansate de Samsung, avand in vedere ca foloseste sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, personalizat cu interfata TouchWiz.

La capitolul aplicatii noi se ramarca posibilitatea de a transmite live pe Youtube, cu ajutorul unei functii cu care e dotata camera.

Din pacate, Samsung a decis sa lanseze Note 5 in acest an doar in SUA si alte teritorii, ocolind Europa, unde va aparea in 2016.

Samsung Galaxy S6 Edge+, in Romania: Ce pret are la liber si la abonament - UPDATE

Galaxy S6 Edge+ este fratele mai mare al Galaxy S6 Edge, lansat in primul trimestru al acestui an. Telefonul are un ecran de 5,7 inchi (fata de 5,1 inchi, cat are Galaxy Edge) si e curbat pe ambele parti laterale. Celelalte specificatii sunt similare cu ale Note 5.

Romanii pot face deja precomenzi la marii operatori de telefonie mobila, primele livrari urmand sa fie facute pe 4 septembrie. Pretul porneste de la 829 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Samsung program iPhone, #Samsung testare gratuita iPhone , #Galaxy S6