Samsung Galaxy S6, in Romania: Ce pret are la Vodafone, Orange si Telekom

Joi, 19 Martie 2015, ora 21:41
20866 citiri
Samsung Galaxy S6, in Romania: Ce pret are la Vodafone, Orange si Telekom

Cele mai noi smartphone-uri de la Samsung, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, au intrat in oferta operatorilor de telefonie mobila din Romania.

Astfel, incepand de joi, utilizatorii pot plasa precomenzi pe site-ul Vodafone pentru aceste telefoane.

Ele sunt disponibile impreuna cu un abonament de 49 de euro, la pretul de 269 euro (TVA inclus), pentru versiunea S6, respectiv 399 euro (TVA inclus), pentru Edge, care are ecranul prelungit pe ambele parti.

Samsung Galaxy S6: Cand va ajunge in Romania si la ce pret

La Orange, terminalele sunt ceva mai scumpe, dar abonamentele sunt mai ieftine.

Astfel, Samsung Galaxy S6 are preturi ce pornesc de la 349 de euro, impreuna cu abonamentul de 41 euro/luna, in timp ce pentru Edge trebuie sa scoatem din buzunar cel putin 449 de euro.

Telekom Romania nu a anuntat inca pretul si tipul de abonamente pentru aceste doua telefoane, dar clientii se pot inscrie prin email la newsletter-ul companiei, pentru a afla cand intra in oferta operatorului.

La liber, pretul pentru modelul de baza porneste de la 3.299 de lei, dar poate ajunge si la 5.000 de lei, in functie de capacitatea de stocare si de magazin.

Curbura #GalaxyS6edge va provoaca sa treceti la un alt nivel!

A photo posted by Samsung Romania (@samsungromania) on

C.P.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#pret abonament Samsung Galaxy S6, #Samsung Galaxy S6 Vodafone, #Samsung Galaxy S6 Orange, #Samsung Galaxy S6 Telekom , #Galaxy S6