Samsung amână lansarea Galaxy Z Fold 6 FE din cauza competiției. Ce oferea telefonul

Miercuri, 15 Mai 2024, ora 00:21
1786 citiri
Samsung amână lansarea Galaxy Z Fold 6 FE din cauza competiției. Ce oferea telefonul
FOTO: GSMArena

Samsung simte presiunea competiției din China, motiv pentru care a ales să amâne lansarea modelului Galaxy Z Fold 6 FE.

Potrivit unor surse, lansarea Galaxy Z Fold 6 FE era planificată pentru octombrie 2024. Cu toate acestea, conducerea Samsung a decis să reprogrameze evenimentul, fără a anunța o nouă dată. În prezent, nu este clar dacă lansarea va mai avea loc sau dacă a fost anulată complet.

Samsung și-a îndreptat atenția spre îmbunătățirea experienței utilizatorilor cu modelele Galaxy Fold 6 și Flip 6. Astfel, experiența acumulată în dezvoltarea modelului Fold 6 FE va fi folosită pentru optimizarea costurilor și a produselor viitoare.

Seria Galaxy Z Fold FE ar fi trebuit să ofere o alternativă mai ieftină

Seria Galaxy Z Fold FE ar fi trebuit să ofere o alternativă mai accesibilă la telefoanele premium Galaxy Z Fold, păstrând multe dintre caracteristicile acestora, dar la un preț mai mic. Însă, se pare că prețul stabilit în faza de proiectare nu este suficient de competitiv în comparație cu ceea ce există deja pe piață, iar dotările nu sunt la nivelul așteptărilor.

Conform zvonurilor, prețul Galaxy Z Fold 6 FE ar fi pornit de la 799 USD pentru versiunea de bază, fiind considerabil mai ieftin decât Galaxy Z Fold 5, care are un preț de listă de 1.150 USD. Cu toate acestea, Samsung rămâne în urma producătorilor chinezi precum Oppo, Xiaomi, OnePlus, Huawei și Vivo, care au lansat deja telefoane pliabile la prețuri și designuri foarte competitive.

Pe lângă Galaxy Z Fold 6 FE, Samsung plănuia să lanseze anul viitor și o versiune mai accesibilă a seriei Galaxy Z Flip, denumită Galaxy Z Flip 7 FE.

Quarterly Report - Editia 4

Honor lansează Android 15 Beta 1 pentru dezvoltatori. Cum se poate accesa
Honor lansează Android 15 Beta 1 pentru dezvoltatori. Cum se poate accesa
Honor a anunțat disponibilitatea Android 15 Beta 1 pentru dezvoltatori începând cu 10 mai. Primele dispozitive care vor primi această actualizare sunt Honor Magic6 Pro și Honor Magic V2. Acest...
PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR: Telefonul care strigă lux, performanță și inovație. Preț & disponibilitate
PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR: Telefonul care strigă lux, performanță și inovație. Preț & disponibilitate
HONOR a anunțat lansarea smartphone-ului PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, al doilea dispozitiv rezultat din colaborarea cu Porsche Design. Această lansare vine după succesul primei colaborări,...
#Samsung, #Telefon pliabil, #smartphone , #smartphone