Alternative la telefonul "exploziv" Galaxy Note 7 de la Samsung: Ce smartphone-uri cu Android il pot inlocui cu succes

Marti, 11 Octombrie 2016, ora 17:44
8095 citiri
Alternative la telefonul "exploziv" Galaxy Note 7 de la Samsung: Ce smartphone-uri cu Android il pot inlocui cu succes
Foto: Arhiva Ziare.com

Telefonul Galaxy Note 7 de la Samsung e "prajit" atat la propriu, cat si la figurat. Ca urmare a incidentelor legate de explozia unor baterii, compania le-a retras de pe piata si le-a inlocuit, insa problemele au persistat. Asa ca gigantul IT a suspendat de tot productia acestui model.

Mai mult, compania a transmis ca va da banii inapoi clientilor sau un alt model de telefon.

Insa ce smartphone-uri pot inlocui cu succes Galaxy Note 7, care parea la inceput cel mai tare smartphone cu Android de pe piata?

Mashble a facut o scurta lista cu astfel de dispozitive.

Motorola Moto Z: Acest telefon atrage atentia prin design-ul atragator. Printre cele mai bune functii ale sale se numara rezistenta la apa, senzorul de amprenta foarte performant si o camera foto frontala de 5 MP, cu care poti face selfie-uri de buna calitate. Totusi, nu are jack pentru casti - intocmai ca iPhone 7.

Top 7 smartphone-uri care ofera cel mai bun raport calitate-pret

OnePlus 3: E o alternativa pentru Note 7 creata de chinezi. E mai ieftin - 400 de dolari versus 900 de dolari, iar specificatiile sunt apropiate de cele ale telefonului de la Samsung. Mai mult, pana acum nu a explodat niciunul.

LG V20: Este primul telefon care are preinstalat sistemul de operare Android 7.0 Nougat. E un dispozitiv bun pentru amatorii de fotografie, gratie stabilizatorului electronic al imaginii, dar si pentru pasionatii de muzica, caci calitatea sunetului e excelenta.

Primul telefon cu "nuga", noul sistem de operare Android: Cand va fi lansat LG V20

Samsung Galaxy S7 Edge: Daca esti fan Samsung, in acest moment cea mai buna optiune o reprezinta Galaxy S7 Edge. E mai mic decat Note 7, insa are acelasi design si specificatii similare.

Cel mai bun telefon de pe piata: Eleganta si performanta la superlativ (Galerie foto)

Pixel Phone by Google: Pixel si Pixel XL abia au fost lansate de Google si inca nu au ajuns in magazine, insa a facut o impresie buna la evenimentul de lansare. Printre specificatii se numara un asistent vocal destul de capabil, compatibilitate cu sistemul DayDream View de realitatea virtuala si se lauda cu cea mai performanta camera foto de pe piata.

Google a lansat telefoanele Pixel: Realitate virtuala si o camera foto performanta (Foto & Video)

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#alternative Samsung Galaxy Note 7 , #galaxy
Comentarii
Poza irukandji2
irukandji2
rank 2
Sony xperia premium
Poza homer
homer
rank 3