Cand va fi lansat noul smartphone de senzatie Samsung

Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 08:28
5250 citiri
Cand va fi lansat noul smartphone de senzatie Samsung
Foto: digitaltrends.com

Compania Samsung a anuntat un nou telefon de varf in luna august, sud-coreenii facand acum si anuntul lansarii lui. Caracteristicile tehnice cu care el vine sunt unele de invidiat.

Carcasa din metal este o trasatura rara in gama de smartphone-uri cu care aceasta companie ne-a obisnuit, scrie digitaltrends.com. Informatiile despre noul model de telefon au aparut inca de acum un an.

Numele lui este Galaxy Alpha, pasionatii de gadgeturi asteptandu-se in trecut ca acesta sa se numeasca Galaxy F sau Galaxy S5 Prime. Doritorii il vor putea cumpara in luna septembrie, el urmand a fi disponibil in mai multe culori (negru, alb, auriu si albastru). Cei din Canada, Marea Britanie si Rusia se vor bucura printre primii de noul gadget.

Aspectul lui este unul deosebit, totul fiind completat de o grosime mica (6,7 cm) si o greutate pe masura (115 grame). Asemenea trasaturi sunt cu adevarat remarcabile pentru un smartphone. Ecranul lui de 4,7 inchi vine la o rezolutie de 720p, insa el nu se ridica la calitatea celui a concurentei Sony, LG si HTC.

Procesorul octa-core Samsung Exynos 5430 e completat de o conexiune LTE (4G) si o camera foto de 12 megapixeli in spate. Cea din fata are 2,1 megapixeli, iar memoria RAM ajunge la 2 GB. Capacitatea lui de stocare este de 32 GB, iar programul de operare Android 4.4.4 KitKat completeaza caracteristicile care fac din noul telefon o atractie.

#smartphone Samsung, #pret smartphone android, #smartphone android samsung , #galaxy
Comentarii
Poza Dr.Acula
Dr.Acula
rank 5
"grosimea mica" este ingustime mare!