Cand va fi lansat Samsung Galaxy S5 - functia uimitoare care va lua fata Apple

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 15:22
4014 citiri
Cand va fi lansat Samsung Galaxy S5 - functia uimitoare care va lua fata Apple
Foto: Arhiva

Samsung va lansa telefonul Galaxy S5 pana in aprilie si ia in considerare integrarea unei functii uimitoare, dupa ce Apple a inclus un senzor de identificare a amprentei pe iPhone 5S.

Mai mult, smarpthone-ul va putea fi conectat la numeroase alte dispozitive inteligente, cum ar fi ceasurile Galaxy Gear, potrivit lui Lee Young Hee, vicepresedinte executiv al companiei.

"Am anuntat intotdeauna un telefon din gama de varf in prima jumatate a anului, undeva prin martie-aprilie, si continuam sa avem in vedere o lansare in aceasta perioada. Odata cu S5 vom lansa si al doilea model de ceas inteligent, care va avea functii avansate si un design imbunatatit", a precizat oficialul samsung, citat de Bloomberg.

Profitul Samsung a scazut in ultimul trimestru al anului trecut pentru prima data din 2011, la 7,8 miliarde de dolari, dupa incetinirea vanzarilor si cresterea bonusurilor oferite angajatilor.

In plus, vanzarile telefonului Galaxy S4 au incetinit puternic dupa ce Apple a prezentat cele doua telefoane ale sale, iPhone 5S si iPhone 5C, primul avand un senzor care identifica amprentele digitale.

In replica, Samsung ia in considerare integrarea unei functii in viitorul smartphone care scaneaza retina.

"Multi oameni sunt foarte entuziasmati in aceasta privinta. Noi luam in calcul posibilitatea, insa nu va pot spune daca tehnologia va fi integrata sau nu in S5", a mai spus Lee.

O alta schimbare suferita de viitorul smartphone-ului ar putea fi in ceea ce priveste design-ul, a mai dat de inteles oficialul companiei.

Compania sud-coreeana a livrat in trimestrul al patrulea 91 de milioane de smartphone-uri, in urcare cu 4% fata de trimestrul al treilea, potrivit datelor KB Investment & Securities.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#zvonuri samsung Galaxy S4, #scanare retina Samsung Galaxy S4, #functii Samsung Galaxy S4, #samsung galaxy s4 , #galaxy
Comentarii