Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum incearca Samsung sa-si pastreze clientii dupa dezastrul Galaxy Note 7

Joi, 13 Octombrie 2016, ora 20:54
6852 citiri
Cum incearca Samsung sa-si pastreze clientii dupa dezastrul Galaxy Note 7
Foto: Samsung

Dupa ce Samsung a anuntat, marti, ca a oprit definitiv productia telefonului Galaxy Note 7, compania a decis sa ofere stimulente celor care doresc sa aduca telefoanele inapoi si sa aleaga orice alt smartphone Samsung la schimb.

Stimulentul acordat este in valoare de 100 de dolari, relateaza CNN, in timp ce utilizatorilor care deja si-au dat telefonul la schimb pentru un alt smartphone Samsung compania le va da inca 75 de dolari, pe langa cei 25 de dolari acordati initial.

In schimb, in timp ce Samsung ofera prin e-mail aceasta varianta de a returna telefoanele Note 7, sunt complicatii cu privire la inapoierea dispozitivelor, cel putin in SUA, unde Departamentul Transporturilor interzice expedierea aeriana a produselor rechemate de producator din cauza problemelor cu bateria.

Iata si ce va face Samsung cu telefoanele Note 7 pe care le va primi inapoi de la utilizatori

Samsung a vandut 2,5 milioane de unitati din acest model de smartphone in toata lumea, insa in septembrie le-a rechemat in service, dupa ce mai multe telefoane au explodat, din cauza unor probleme ale bateriei.

Insa cosmarul a continuat si in aceasta luna, avand in vedere ca pana si o parte din dispozitivele inlocuite au luat foc.

Situatia reprezinta o lovitura de imagine pentru Samsung, dupa ce gigantul IT pornise cu dreptul, telefonul avand parte initial numai de laude.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Samsung 100 dolari clienti Galaxy, #Samsung Galaxy Note 7 explodat , #galaxy