De ce e mai bun Samsung Galaxy S4 decat iPhone 5

Luni, 25 Martie 2013, ora 20:47
9362 citiri
De ce e mai bun Samsung Galaxy S4 decat iPhone 5
Foto: Business Insider

Smartphone-ul Samsung Galaxy S4 lansat recent reprezinta o concurenta reala pentru iPhone 5 de la Apple. Analistii au gasit 10 caracteristici superioare ale modelului Galaxy S4 decat ale iPhone 5.

Samsung Galaxy S4 este dotat cu cele mai noi caracteristici hardware si software, cum ar fi o camera foto de 13 MP si un mod de utilizare a telefonului mobil fara a atinge ecranul, potrivit Business Insider.

Rezultatele testelor arata ca Galaxy S4 este de aproape doua ori mai rapid decat iPhone 5. Smartphone-ul de la Samsung are un procesor quad-core fata de cel dual-core al iPhone 5.

Ecranul la Galaxy S4 este mai mare decat al produsului Apple. Asta inseamna mai multe aplicatii pe pagina, mai mult spatiu pentru videoclipuri si o calitate mai buna.

Galaxy S4 are o camera mult mai buna, avand 13 MP fata de doar 8 MP la iPhone 5. Camera foto de la Samsung are o gramada de caracteristici care transforma utilizatorii din fotografi amatori in profesionisti.

Galaxy S4 este mai versatil, el dispunand de ultima versiune a sistemului Android, care este mai adaptabil decat iOS de la Apple. In plus, Galaxy S4 poate fi utilizat ca o telecomanda pentru televizoarele Samsung.

Ecranul de la Samsung Galaxy S4 este mult mai clar. Display-ul de la iPhone 5 are o rezolutie 1136 x 640 pixeli, pe cand la Galaxy S4 rezolutia este impresionanta, de 1920 x 1080 pixeli.

Galaxy S4 dispune de o functie Android numita Google Now, care este un fel de asistent personal, ce a fost inclus in versiunea sistemului de operare Android 4.1 Jelly Bean. Aceasta aplicatie va poate oferi informatii relevante si este mai buna decat Siri, echivalentul de la iPhone.

Galaxy S4 are o memorie mai mare decat iPhone 5. Primul are 2 GB pe RAM, pe cand al doilea dispune de doar 1 GB.

Galaxy S4 vine cu o baterie detasabila si chiar cu un kit de baterie suplimentara. Utilizatorii pot extinde memoria de stocare de la Samsung Galaxy S4 prin utilizarea unui microSD. La iPhone nu exista aceasta posibilitate.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#comparatie Galaxy S4 iPhone, #caracteristici Samsung Galaxy S4, #caracteristici iPhone 5 , #galaxy